09/15/14
wpid-20140908_121748.jpg

Tecifidera

Neida, jeg har ikke glemt bloggen, jeg har bare vært litt opptatt den siste uken.
Onsdag fikk jeg endelig unna et inngrep jeg har gruet meg til de siste månedene. I går var jeg i bursdag til min yngste niese. Og ikke minst.. jeg har endelig fått flyttedato! Det er 3 uker til alt starter her i dag, så pakkingen forgår for fult, det er så mye rart man samler opp altså!

I dag har jeg startet 2 uke, på full dose, med tecifidera. Enn så lenge ser det ut til å gå veldig bra *bank i bordet!*, jeg har hatt et par dager med intens halsbrann, ellers er det for det meste flushingen som kommer. Men den er overlevbar, og jeg antar at jeg nå får en forsmak på hva som venter i overgangsalderen, haha.

wpid-20140825_115147.jpgwpid-20140908_121748.jpg

09/10/14
wpid-20140821_130455.jpg

Lush

For noen uker siden dumpet dette ned i postkassen min.
Mask of magnaminty var opprinnelig bestilt med den forrige pakken som kom, men fantes ikke på lager og kom dermed senere. Fikk med dusjsåpen som ekstra gave på grunn av forsinkelsen.

Mask of magnaminty er visst så populær at de hadde rukket å gå tomme før varestatusen ble oppdatert på nettsiden, og allerede ved første bruk forstod jeg selv hvorfor denne er så populær.
Tenkte jeg skulle komme med en vurdering av alle lush produktene jeg har testet snart, begynner jo å bli en del nå!
Lush addict!
image

image

09/3/14
wpid-20140830_180446.jpg

Gullfisk

Planen om å være supereffektiv i dag gikk visst rett vest. Denne gullfisken glemte nemlig å ta medisin pille nr 2 i går, så 3 i natt kom jeg på den. Opp å spise, for å ta den, og jeg fikk selvsagt ikke sove igjen. Da var det bare 4 timer til alarmen ringte.
Så at det i dag bar rett hjem igjen og til sengs? Yuuup.

Nattbordet ble til slutt skrudd sammen og satt opp, men jeg er altfor daff til å ta noen bilder av det, så det får dere se en annen gang.
Dere kan i stedet se et bilde jeg fant i bursdagen på lørdag, her var jeg 2 år gammel. Hva skjer med de kineser øynene? Haha

image

09/1/14
wpid-20140901_180820.jpg

Drop it

I det siste har jeg slitt noe vanvittig med synlige blodårer og gulskjær i øynene, så til de grader at jeg faktisk har time hos øyespesialist neste måned. Plutselig blir øynene mine knall røde, og jeg ser ikke ut.

Så da jeg leste en reklame om disse dråpene på flere av toppbloggernes nettsider måtte jeg jo se etter den selv, kanskje den kunne fungere på mine øyne og. Denne kan nemlig også brukes av oss med linser.
Og det gjorde den faktisk, den fjerner selvsagt ikke alt, med tanke på hvor klin gærne øynene mine er blitt, men herremin for en forandring jeg får med disse. På bildet under skal det sies at jeg en time tidligere hadde fått shampo i øyet i tillegg, og at jeg hadde drukket litt da.. hehehe
image
wpid-snapchat-20140823071127.jpg

08/31/14
wpid-snapchat-20140831055250.jpg

Møkka skap!

Her har helgen gått rolig, med en bursdagsfeiring på dagen i går, og ellers bare sofaen og White Collar på skjermen. Hekta!
Da vi var ute å lette etter nattbord til gårsdagens bursdagsbarn, fant jeg et jeg ville ha selv og. Så i dag tenkte jeg at jeg skulle være flink å sette sammen dritten da. Jeg klarte alt bortsett fra et par skruer, som mamma måtte innom for å skru fast, gelè armer hehehe.. Så skulle vi sette på de siste delene, og det viste seg at det manglet/var ødelagte deler. Så nå står møkka skapet i deler på soverommet, og vi må prøve å få tak i de manglende delene i morgen. irriterende!

Nå går jeg til streik for resten av dagen, skal ikke mye til for å slå meg ut. Godt jeg har Matt Bomer på skjermen ;)
image

08/26/14
wpid-snapchat-20140823110525.jpg

Blurry night

Opprinnelig hadde jeg ikke tenkt meg ut på elvefestivalen i år, men før jeg visste ordet av det var på vei til et vors på lørdag. En skikkelig alkoholholdig kveld var svært etterlengtet, sist var tross alt i februar!
Det ble kanskje litt mye, for det eneste jeg har på telefonen er blurry bilder, og minner *kremt*. Kvelden min endte tidlig, og allerede ved ett tiden forlot jeg byen.

Formen min har enda ikke kommet seg, så det er godt de ikke skjer så ofte disse nettene ute. 
image

08/20/14
wpid-20140820_114737.jpg

Gips meg her og gips meg der

Hei og hopp, håper jeg ikke faller ned i tastaturet av tretthet mens jeg skriver dette innlegget.
Dere aner ikke hvor mye jeg angrer på at meldte meg inn i begge treningsgruppene nå, dette kommer til å ta noen uker å vende seg til. Muligens enda hardere å starte igjen for meg som har ligget rett ut med det ene og det andre i hele sommer og.

Oppussingen her er nå planlagt til oktober, og før den tid må det jo selvsagt finnes ut hva tak og div inneholder. Så nå sitter jeg her med 2 fine hull i stuetaket, og et i soveromstaket. Dere a.n.e.r ikke hvor mye støv det blir av å borre i gips. Det er helt jævelig, til og med liljene på bordet har gips støv på seg.

Nei, iskaffe og mat tid før jeg svimer av her, gjesp.
image