08/1/14
wpid-20140722_173622.jpg

Keep calm and sing soft kitty, because i’ve got more issues than vogue

Har helt glemt å vise dere min nye følgesvenn!
Siden den forrige tlf har begynt å krangle, igjen, kjøpte jeg like greit en ny. Ny tlf krever også nye covers.
More issues than vogue har jeg lett etter så lenge til den forrige, så gleden ble stor da jeg fant det til denne.
Dessverre varte gleden en dag, før det gikk i stykker og viste seg å være alt for lite til telefonen.
Jaja, jeg har jo alltids soft kitty da!

image

07/30/14
20140608_231750

Nanana Batman

En av de dagene. Hvor formen tilsier at det er lov med en daffedag hjemme, å bare ikke gjøre noe.
Kle på seg batman klærne, å late som man får magiske superpowers.

Opprinnelig hadde jeg oppstart med Tecifidera forrige uke, men formen tilsa at jeg måtte utsette det til denne uken. Nå har jeg fått påvist en uvi, så jeg får ikke lov til å starte før jeg er kvitt den. Typisk.
20140608_231750

07/25/14
wpid-img_20140720_182525.jpg

Heteslag

Varmen er i ferd meg å kverke meg. Dere aner ikke hvor mye stress det er å ha en innekatt/båndkatt i dette været. Jeez louise, det er til å bli sprø av.
De siste dagene har jeg tilbragt på stranda, M har vært her (flere runder), og jeg har hatt besøk med nerding av gamle playstation og pc spill. Harry potter, tarzan og hercules er visst tingen.

Varmen har sørget for så lite søvn de siste nettene, at jeg nå føler meg som en vandrende (grinete) zombie.
Ms, varme, lite søvn = total meltdown. 
image

image

07/17/14
wpid-20140717_125517.jpg

Black & White

image

image
Jeg trenger jo egentlig ikke flere vesker, så jeg gikk noen runder med meg selv før jeg kjøpte denne her. Men gud så fin! Passer jo til alt!

07/8/14

Here we go again

Siden sist har jeg hatt et nytt atakk, og formen har vært elendig. Så nå er jeg innlagt på dag enheten for en 3 dagers solu medrol kur igjen. Er på dag 2 i dag, så bare i morgen igjen.

Det har vært så mye kaos i det siste at jeg bare har latt bloggen ligge litt. Mest fordi jeg har vært opptatt med å gjøre ting som gjør humøret bedre :)

image

06/20/14
wpid-20140609_2133190.jpg

Monkey in a tree

En av Lunas favoritt aktiviteter når hun er ute i hagen er selvsagt å klatre i trærne. Men med bånd så er dette litt av en utfordring skal jeg si dere, hun setter seg fast i alt. Og selvsagt faller hun jo ned under flere av disse herjeanfallene sine, men jeg har aldri klart å fange det på et bilde før for et par uker siden. Haha, hvor apekatt ser hun ikke ut her?

Jeg har forresten fått noen skikkelig dårlige nyheter, og alt er bare kaos . Jeg har ikke mer energi nå. Det tar aldri slutt, og den ene bomben detoneres av den andre her. 
image

06/18/14
wpid-20140618_195957.jpg

Tenåringsvakten

Hei og hopp, jeg har rett og slett ikke rukket innom her siden før helgen.
Jeg sa ja til å være noe vi ikke kan kalle barnevakt siden hun er tenåring.. så la oss kalle det tenåringsvakt, for den ene niesen min denne helgen. Så selv om hun var ute med venner og gjør det tenåringer gjør ble det liksom til at jeg ikke fikk satt i gang med noe her. For som tenåringer flest er jo det å si når man kommer tilbake en vanskelig ting.

På lørdag fikk jeg nok en overnattingsgjest, og Luna holdt en forferdelig bitchfight med den lukte soveromsdøren hele natten at jeg trodde jeg skulle bli gal. Antar dette er en forsmak på hvordan den perioden hvor jeg må flytte ut, mens de pusser opp her, kommer til å bli. En katt som ikke takler forandringer og flytte, aj. Tror jeg kommer til å trenge et rehabiliterings opplegg etter det der.

Så etter hun hadde dratt hjem på søndag var jeg så sliten etter bare noen få timers søvn, at jeg så vidt rakk å sende en mail jeg måtte ha sendt før jeg kræsjet i sengen.
Da jeg våknet var det allerede en melding fra på telefonen om jeg ville ha besøk en natt. Så hun ble altså til i går.

Nå sitter jeg da igjen med en real klesvask etter de, ikke bare sengetøy for hva med hettegenser til kveldene og pysjamas om natten? I tillegg til alt det andre jeg egentlig hadde planer om å gjøre i helgen, før jeg tok på meg ansvaret som gir meg voksen poeng. Og det er helt utrolig hvor sliten man bare kan bli av å ha besøk og å se tvserier og filmer. Jeg er så lei, gi meg en energiboost så jeg rekker over alt her, noen! Men jeg antar jeg ikke har noe annet valg enn å skru opp volumet på Like a drum (Guy Sebastian) å få alle klær inn i skapet. Wish me luck!
image

06/11/14
wpid-20140611_213648.jpg

Årets første

Hei hei hallo.
For et strålende vær. Dagens værmelding her viste seg heldigvis å være feil, så da kunne grillen dras frem og årets første grilling er gjennomført.
Opprinnelig hadde jeg planlagt å få ordnet opp i alt her jeg har utsatt de siste ukene, men det gikk da rett vest. Ikke nok med det, men vi hadde fått nye treningapparater i dag, trenger jeg å si det var døden? Hjelpes. Kommer til å kjenne dette en hel uke.
Jeg prøvde meg nettopp på å ordne opp på kjøkkenet her, men det endte med at et glass gikk i tusen knas så jeg tror jeg venter med resten til i morgen jeg. Selvsagt måtte det være et av de nye glassene.. Livet uten kontroll på alle lemmer altså.
Mentalist tid, så senga. Dagen er langt på overtid her.

Ps. Ansiktet mitt er mye bedre, fremdeles hovent, men ser bare ut som jeg har en blåveis nå, hah.
image

06/9/14
wpid-20140608_161011.jpg

Gårsdagens antrekk

Jeg har vært skikkelig sløv med å fjerne sminken denne uken så at jeg ikke ser ut nå er min egen feil. Jeg har jo slitt noe fryktelig med huden det siste året.

Noe jeg har pleid å bruke er basiron, men de siste gangene har jeg merket at huden min ikke er så kjempe glad i den, den har på en måte utviklet seg til å bli døden for ansiktet mitt. Det fikk jeg smertelig erfare da jeg våknet i natt av at ansiktet mitt brant. Jeg måtte bare løpe på badet, slenge på en skrubb å få greia av. Da jeg så meg selv i speilet da jeg stod opp i dag fikk jeg sjokk. Allergisk reaksjon uten like. Det var/er så ille at det er ikke tale om at dere får se bilde av det engang. Vi snakker bbt howards peanut scene ille.

Jeg har vært så hoven at det har vært vanskelig å se i dag, men det starter å roe seg ned nå. Selv om jeg enda er litt hoven, knall rød, og må motstå trangen til å krafse meg til blods hvert minutt.

I stedet kan jeg bilder av gårsdagens antrekk med dere. Var en tur i Sande igjen å måtte jo benytte anledningen til å lufte den nye kjolen min. 
image

image