04/22/14
wpid-20140417_140008.jpg

Påske

Det føles ut som en evighet siden sist jeg i det hele tatt hadde på pcn. Det har vært så deilig å bare ta en hel data fri påske, med flere sosiale sammenkomster enn noensinne.

Påskeharen spratt innom i år og, til og med nedgravd i appelsinmuffinsene. Jeg måtte jo bare lage disse søte fondant figurene, etter jeg så et bilde på nettet. Sammen med noen påskekurver med egg i.
Med andre ord en kreativ og sosial påske!

image

image

image

image

image

image

image

image
Håper dere har hatt en fin påske og :)

04/15/14
wpid-20140415_141426.jpg

Sol tid

Siden jeg ikke fikk tatt sol i går, pga hersens påskekø, så må jeg jo utnytte solen mens jeg kan. Gud, for et fint vær det har vært i dag. Jeg våknet av at det var alt for varmt på soverommet, og løp rett ut. Det er fremdeles iskaldt når det blåser, og når skyene kommer, så best å passe på å ikke bli syk nå.

Se forresten på dette gale dyret under her, hun har lekt apekatt oppi catnip planten i dag, haha. 
image

04/14/14
wpid-20140414_164412.jpg

Påske kaos

My god. Neste påske holder jeg meg langt unna byen. Man skulle tro hele Drammen var i byen i dag. Hvor enn man snudde seg gikk man på unger, pensjonister, eller barnevognmafiaen. Skjønner ikke helt hva som skjer med folk rundt slike høytider, byen blir samlingspunktet. Til stor irritasjon for de som meg, som faktisk ikke synes det er kjekt å gå i kø for å få handlet èn ting.

Jeg kom meg (såvidt) hjem hel, og nå er leiligheten klar for påske. Det har til og med blitt en ny hortensia her, pyntet med påskeblomsterstenger så klart.  
image

04/11/14

Lucky min

Dere vet de dagene der man bare vet man burde holde sengen? Onsdag var en slik dag. Det meste gikk galt før jeg dro av gårde, og det endte ikke der.

På kveldstid fikk jeg en telefon om at vi måtte til dyrlegen med Lucky. Allerede da visste jeg hvilken vei det gikk, for hun har bare blitt dårligere den siste tiden. Så på onsdag kveld sovnet min beste mjau igjennom 16 år stille inn.
Jeg har hatt henne siden jeg var 10 år gammel, og det er så fryktelig trist at hun er borte, selv om jeg ikke helt skjønner det enda. For hun har jo alltid vært der.

Hvil i fred Lucky ❤
image

04/7/14
wpid-20140407_154357.jpg

Mareritt

Hvor er det blitt av effektiviteten her i skrotten, jeg har ikke ork til å gjøre noe av det jeg planlegger om dagen. Så klesskapet får bare vente. Mens jeg gjør det tenkte jeg å legge frem mine must i klesskapet også, siden jeg har jo fått spm om det tidligere.

Det eneste fornuftige jeg har gjort i helgen er å gi fiskene siste dose av medisinen. De er i ferd med å gjøre meg sprø. Det for så vidt fiskekunnskapen til alle som arbeider i  dyrebutikker og. Jeg har holdt på med disse i et år, de blir syke, friske, syke, friske, syke.. Dyrebutikk nr 1 sier man ikke bør bruke medisiner, bruk akvariums salt. Dyrebutikk nr 2 sier, bruk disse tablettene og fungerer ikke det så sitter det på fiskene, og det er ikke mer å gjøre. Dyrebutikk 3 sier, prøv denne medisinen, og salt skal ikke gullfisk ha så det bør du være forsiktig med. Jeg mener seriøst?! Kan ikke alle som arbeider med dyrehold bare sendes på et kurs, så alle kan ha lik informasjon. Jeg har hatt akvarium i snart 10 år, og enda er jeg ikke klok på det her.
Uansett, nå sporet jeg litt av her, men jeg håper denne medisinen fungerer for ellers har jeg lyst til å flushe de ned i toalettet snart.

Planlegger forresten å kjøpe enda et akvarium etter jeg har flyttet ut og inn igjen. Får bare håpe jeg har fått orden på disse gullfiskene innen da.   
image

04/6/14

Vibrerende hus og knekte briller i en snøstorm i april

For et vær! Jeg fikk nesten hakeslepp da det plutselig lavet ned de største snøfillene så langt i år her i går. Jeg som har pakket vekk vintersko da gitt. Heldigvis la det seg jo ikke, men det ble øs pøs regn i stedet.

Jeg er så trøtt i dag, at det innlegget var lastet opp for alt for lenge siden jeg har bare glemt å trykke publiser. Hehehe.. Det har kanskje noe å gjøre med at det ikke har blitt mange timene med søvn i natt. Da jeg endelig sluknet startet hele huset å vibrere, det vil si, alarmen på klokken til besøket mitt gikk av. Og når du prøver å fortelle en komapasient at alarmen går, kan du please skru den av? Og får tilbake svaret, neida ingen som hører den.. Da blir du litt oppjaget og irritert, og søvn er ikke like enkelt. Særlig ikke når du river ned brillene dine i samme slengen og knekker de. Fillern! 
image

04/5/14

Handy woman

Jeg  var en tur innom postkontoret i går å hentet noe jeg har hatt lyst på lenge. Denne er opprinnelig kjøpt for å brukes når jeg må flytte ut en periode, jeg nekter å bo i en koffert. Men vi får se om den ikke kan bli boende her den og.

Jeg har visst ikke fortalt dere hvorfor jeg må flytte ut enda. Dere skjønner, i fjor søkte huseierne her om å bygge om garasjen, og i papirene da kom det frem at denne leiligheten er ulovlig. Den er ikke godkjent av kommunen for utleie, og det er jo en hel del krav som må tilfredsstilles for at det skal være lovlig.
Forhåpentligvis er det ikke for mye som må gjøres her, men jeg må uansett pakke ned de siste 5 (snart 6) årene av mitt liv, og flytte ut for (forhåpentligvis) bare en liten periode. 
image

image

04/4/14

Solfylte dager

 

Gud for et herlig vær det har vært disse dagene. Føles nesten sommeren er her allerede, det gjør ihvertfall den stakkars huden min som har fått soleksem alt. Æææ.
Jeg startet jo opprydningen i gangsskapet, og fikk det meste inn igjen, men fullførte ikke. Og flere dager da ute i solen, og ikke gjøre noe inne.. Jordskjelv. Mhm. Det ser iallefall ut som det har vært det her. Eneste måten jeg tror jeg klarer rydde opp i dette før neste år er om Tabatha (..takes over) dukker opp. 
image

04/3/14

MR

Etter innlegget i går sovnet jeg faktisk. Våknet akkurat i tide til å slenge på meg klær, få i meg en bolle meg havregryn og løpe ut døren. Jeg hadde nemlig MR time i går kveld.
Gosh, så mye styr å finne frem og ut igjen? Jeg er vant til å være innlagt hver gang jeg tar MR, og det er mange år siden jeg surret rundt i sykehus gangene etter stengetid.

Uansett da, jeg kom inn og var alt klar, jeg har jo tross alt gjort dette noen ganger før. Denne gangen ble det til og med treningsbh. Som forresten bare må tipses om til dere som har litt fordeler og har vondt for å ligge på ryggen. Den viste seg nemlig å være gull verdt! For en gangsskyld gjorde det ikke vondt å puste, og ikke lå jeg å snakket med meg selv i smerter heller. Haha.

Jeg hadde selvsagt tatt noen beroligende før jeg dro, jeg forventet jo mareritt smertene, og jeg får helt ærlig litt klaus av å være inni der. Hver gang jeg freaker ut tenker jeg, du er i et solarium, du er i et solarium..
Denne karen som satt og styrte det hele fortalte meg at det fort gikk 45 min. Jeg følte meg lurt siden brevet tilsa 30 min, håpe på å slippe unna like lenge som vanlig.
Da han fortalte at nå var det bare et kvarter igjen, og jeg vel.. kan ikke si jeg synes musikken han satt på var så fryktelig interessant, så jeg bestemte meg for å telle. Keep in mind at jeg hadde tatt beroligende.
31.38…faen..39..   
51.58..faen..59
58.59.60.61.62.63.64.65.66.67.68.69.70.. faen, det er bare 60 i minuttet.
Så da jeg med min surrete hjerne endelig kom frem til 15 min og jeg enda ikke var ferdig, innså jeg at jeg ble lurt igjen. Og det var faktisk like før jeg sovnet. Herregud, kan vel si det er godt jeg ikke telte høyt.

Uansett så overlevde jeg det denne gangen og. Så nå er det bare å vente på resultatene.

image

04/2/14
SAM_0557

Tikk takk

Er det noe jeg blir mer og mer avhengig av så er det å ha på en armklokke. Dessverre døde bruksklokken min, for godt for ikke så lenge siden. Og frem til jeg finner en ny jeg vil ha, så har man jo alltids ebay.
Det er jo så mange forskjellige typer der ute at jeg klarer ikke bestemme meg. Vil jeg ha armlenke, eller skinn reim. Stor eller liten. Bling eller ikke bling. Hjelp..
SAM_0551
SAM_0557