02/21/17

Vår

Ååå, jeg er så klar! Lyse farger, sol og snøen som smelter.
Flere ganger i uken nå drasser jeg med meg nytt interiør hjem. Kan vel også ha noe å gjøre med at jeg er så lei rot. Vel, sånn er det når man ikke har sjans til å rekke over alt, og i tillegg starter nye prosjekter hele tiden, haha.

Hvor fine er ikke disse spisebrikkene? Ettersom vi har hjemmelaget spisestuebord i treverk, setter det flekker umiddelbart. Så spisebrikker er et MUST her. Tror vi må vurdere å slipe det ned igjen, og lakke det flere runder iløpet av året. Om vi ikke bare lager nytt.. Mannen er jo tross alt IKKE fornøyd, håndverkere altså..

02/20/17

Bryllupsmesse

Oi, jeg har visst helt glemt bort å dele innlegget fra bryllupsmessen på grand jeg.
For et par uker siden tok jeg turen inn til Oslo, hvor jeg møtte M til en date på Grand hotel på din bryllupsmesse.
Relativt bra annerledes enn det første jeg var på i høst, på storaas. Og siden bryllupet blir i Drammen er det jo så mange flere muligheter, iik!
_____________________________________________________________________________________________________________________________________
I går fikk jeg malt første strøk på badetaket. Gosh for en forskjell, så mye lysere enn det tunge treverk fargen. 
Jeg har planer om å male strøk to i morgen, men vi får se. Har en mistanke om at jeg har mer enn nok med å gå da, det tok litt vel av på den treningstimen i dag.
Som jeg forresten kom for sent til (som vanlig), men i dag prøvde jeg. La inn (mye!) ekstra tid, og var så stolt av at jeg kom meg av gårde når jeg skulle. Vel, jeg brukte 40 min fra krokstadelva til drammen, så det var bare å glemme. Aff! Kaos uten åpen strømsåstunnel! Jaja, bedre lykke neste gang.   

02/17/17

New fave

Ååå, denne vesken!
Kom over den rett før jul, så den ble med på julebord og juleselskap.
Fløyel og burgunder rød, med gulldetaljer.

02/16/17

Valentines 2017

Her kommer noen bilder fra tirsdagen.
Siden mannen i huset som regel lager maten her, denne jenta har fått matlaging oppi halsen.. så bestemte jeg meg for å være ansvarlig for akkurat dette måltidet.
Det ble 3 retter, etter inspo fra å sett på alt for mange bryllups menyer i det siste, kremt, med melon og spekeskinke til forrett, reinsdyr biff med delikatesse poteter, sjampinjong, viltgrønnsaker og kantarell saus. Til dessert, sjokolade mousse med jordbær.
Denne middagen ble også litt ekstra siden mannen i huset fyller 30 om et par mnd, og da er vi ikke hjemme, og dagen blir dermed litt annerledes enn ellers.

____________________________________________________________________________________________________________________________________________
I går var jeg på tidenes bytte/levere/handlerunde. Jeg fikk igjen laptopen på mandag, og måtte levere den igjen i går. Med det samme problemet, elsker når det skjer. Yikes. Men nå er den i det minste sendt inn, og ikke bare sett på i butikk, så håper at den kommer frisk tilbake denne gang. 

Vi kjøpte jo ny servant, og blandebatteri på fredag, og dermed også propp til sluket. Der viste det seg at det selvsagt manglet en del, som man måtte stå en evighet i kø for å få byttet, lenge leve god kundeservice. 
Jeg føler tiden bare flyr fra meg, uten at jeg får gjort noe som helst fornuftig, kan ikke noen sette en liten stopper på den tia a, pleeeease? 

02/14/17

Happy Valentines!

Stakk bare innom for å ønske dere alle en fin valentine, hvordan enn dere feirer, eller ikke feirer dagen.
Jeg overrasket mannen med 3 retters middag i dag, og nå er vi så mette at vi nesten slukner her.
Kom på at jeg enda ikke har delt nyheten her, og hvilken dag passer bedre, neste år gifter vi oss! Kirke, lokale er alt booket, og at vi fikk alt til på den dagen vi hadde sett for oss er helt utrolig!
Tenk at i september 2018 blir vi herr og fru! ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

02/10/17

Hjemmesnekret traktor

Før dåpen til Elias fikk jeg en kul idè om å lage noe spesielt. Etter litt googling og et par forsøk endte vi opp på denne modellen av en traktor. Lakket den i bivoks, og graverte inn navn og dåpsdato.
Ps, hjulene snurrer rundt og den fungerer som en ekte traktor. fornøyd med resultatet!
________________________________________________________________________________________________________________________________________________

I dag har vi gjort alt fra å levere laptop på service (noe galt med mousepadn), kjøpe maling, silikon og ny servant+blandebatteri til badet, og fikset frontruten på bilen. Denne uken er virkelig ikke fjerten (bilen) sin, først flakker noe av lakken av, så ble front visker ødelagt, så bakvisker, og på vei hjem på onsdag fikk jeg steinsprut i forntruta.. jeeezez. La oss håpe ulykken er over for fjerten nå. 
Nå er jeg så klar for å sette i gang med midlertidig fiksing av bad! 

02/2/17

Dåp

Hei hei, hallo.
Helgen kom, og gikk. Nå er det jo søren straks helg igjen! Sånn er det når dagene, ukene og månedene flyr.
Min grandnevø Elias ble døpt på søndag, og jeg rakk utrolig nok å bli ferdig med alt. Bordkortene ble levert tidligere i uken, og siste kvelden ble resten klart. Typisk meg å bli dårlig oppi slikt, kanskje også derfor jeg blir dårlig, kremt.
Så det å ikke ha et eneste prosjekt denne uken, det har vært helt fantastisk!
Nå gjenstår det bare å rydde opp her, dra frem vårfargene, selv om snøen daler ned utenfor vinduene om dagen.

01/27/17

Sykdom og prosjekter

Hei og hopp fra sengen.
Her står norske talenter på skjermen, mens jeg sniker meg unna det siste jeg har å gjøre.
I dette huset har det gått i sykdom og prosjekter den siste uken. Det hele toppet seg i går da musklene i magen klikket igjen, og jeg endte på legevakta i fem tiden i dag tidlig. Det ble to sprøyter i skinka, og jeg føler meg bedre, selv om det enda er ømt.

Nå skal jeg vente til talentene er ferdig, så skal jeg ta meg sammen å fikse resten av kortet, og det som må printes ut.