10/8/18

CC16B829-9A53-4A4D-8C4D8DAF05638E16-BB3D23A8-FCDD-4F85-A517682BE83417B6

09/12/18

Fru tilbake i 10ende

Heisann hoppsann!

Lenge siden sist, så her skal jeg love dere både det ene og det andre har skjedd..

Jeg har hatt utdrikningslag på Holmsbu spa, jeg har vært i London, jeg har vært i PARIS!! Og ikke minst har jeg sånn helt offisielt blitt Fru Bredesen!

Av hele denne smørbrød listen her, er det kanskje ikke så rart at jeg akkurat nå befinner meg tilbake i 10ende etasje, på Buskerud sentralsykehus med drypp i armen.

Men for en dag og for en fest det hele var. Det var så verdt det at jeg ville uavhengig av nå gjort det samme igjen. Livets største fest, og så vanvittig bra det ble!

05/7/16

Pause

Hei og hopp, her er livet på topp.
Siden det er langhelg her i heimen har vi ikke bare hatt fridag, men også vært på fisketur. Fridag, altså ikke gjøre noe oppussingsrelatert eller rydde opp av pappesker, ahh fantastisk.

Det ble ingen fisk i dag, men en hel dag på brygga midt i solen, stille rolig, ikke noe tjas og mas.
20160507_170902.jpgscreenshot_2016-05-07-22-41-59.png

07/12/15

Gift from M

M kom rett innom etter london i går, og se hva hun hadde med seg?! Endelig en Pink VS bukse.

Her har det vært stille for meg om dagen, sånn går det når mannen har ferie og jeg aldri har fri (haha).
I helgen har jeg vært alene, så jeg har fått vasket og ryddet leiligheten. Endelig!
Nå står det et par planer for ferien klar her, håper dere har en fin sommer :)
image

06/23/15

Elephant box

wpid-20150525_103030.jpgDenne saken her bare måtte jeg ha med meg hjem fra markedet i Riga. Det ble litt av en jakt for å finne den igjen, men vil man ha noe så vil man ha noe.
Jeg skal forresten se å få lagt ut både Riga guide og Warszawa guide, er bare.. litt treg..

Ps. jeg har lagt inn noen plugins og widgets her som skal gjøre det enklere å lese bloggen fra mobil/nettbrett. I tillegg til et søkefelt. 

03/6/15

God morgen/formiddag fra Warszawa!

Akkurat nå ligger jeg i sengen på hotell Mercure Grand i warszawa, og får prøve å endelig legge ut noe her mens M sover.
Her har vi vært siden tirsdag, og i morgen tidlig reiser vi hjem igjen.
Sjeldent man har så lyst til å reise hjem som nå mens man er på ferie, men her ble kofferten allerede pakket i går kveld.
Tror vi hadde litt for høye forventninger for denne byen, som også må være tidenes mest blåseby.

Av turist greier har vi egentlig vært igjennom alt på planen, så denne siste dagen får vi bare ta som den kommer. 

Over og ut fra warszawa!

image

03/23/14

Sover du??

Kjære alle dere fyllesyke sjeler der ute. Husker dere hvor mange dere ringte og tekstet i natt? Ikke det? Nei, jeg kan ihvertfall fortelle dere som ringte og tekstet meg antallet deres.
Da jeg sa jeg hadde lagt meg allerede klokken elleve i går kveld mente jeg det. Jeg  stod ikke opp igjen, kledde på meg og gikk ut på byen etter det. Jeg forstår at det kan bli for mye for en susete fyllehjerne å forstå, men jeg lå faktisk hjemme i sengen min å sov, prøvde ihvertfall. Man kan vel si det er litt vanskelig når nye meldinger stadig tikker inn, og det ringer i et kjør.

Kjære fyllehjerne, jeg er fremdeles ikke ute på byen når klokken er tolv, ei heller når den er ett, og ihvertfall ikke når den er nærmere halv fire. Jeg prøver å sove, jeg vil ikke ødelegge nattesøvnen min med å fly ute på byen, jeg vil sove. Og jeg vil ihvertfall ikke bli vekket av anrop annet hvert minutt.

Kjære fyllehjerne, når jeg ikke svarer den første gangen, så svarer jeg nok ikke de 16 neste gangene heller, jeg sover faktisk. Med enkelte nummer i svarte lista, telefonen på lydløs, og vibrering av.

Kjære fyllehjerne, vær så snill å legg fra deg telefonen neste gang du drikker.
drunk