08/3/17

Ullared snaps

Forrige onsdag pakket vi bilen, og vendte snuta mot Sverige.
Første stopp var i Strømstad hos svigers som hadde ankret opp der. Tror dere neimen ikke jeg hadde fiskelykken med meg der og?! Bare så synd at jeg ikke fikk med denne hjemme. Eneste str å ta vare på jeg har fått denne sesongen.

Noen timer senere var vi fremme i (på?) Ullared. Vi stakk innom Gekås før vi sjekket inn for kvelden.
Holy SHIT så stort, og så mye de har. Ble helt svimmel, og er fryktelig glad vi delte det opp på 2 dager. Eller.. egentlig ble det vel 3, ettersom vi var innom siste dag og, men..
Av vår anbefaling lønner det seg absolutt å enten være der tidlig, eller kun noen timer før stengetid. Dag 2 på kl 12 var TOTAL KAOS! Det var rett og slett slitsomt, vi stod i kø rundt hele plassen for å i det hele tatt komme inn. Men da har vi fått gjort det og, som ekte ullared’ere, haha. Mannen var mindre begeistret.. Skal dere lure med mannfolk på dette, så har de verktøy, spill og fiske/jakt avdeling, he he he.
Mens jeg løp rundt på dag 2 møtte jeg på filmteamet, og ullared kjendiser, heftig! Ola conny og morgan var dessverre no where to be found, men vi fikk da med både brødet og chipsen deres hjem!

Det ble med masse ræl hjem i en fullstappet fjerten (bilen), men også mye fornuftig. Vi handlet en hel HAUG med gaver. Faktisk også et par ting til bryllupet!

06/28/17

Fra fest til sorg

På torsdag la vi i vei til Florø. Første stopp tok vi i Borgund, før vi var fremme på rorbua i Florø på fredag.
Lørdag feiret vi i st.hans bryllup på Kinn, før vi reiste nedover igjen på søndag.
På mandag mistet vi dessverre et familie medlem, uventet. Så det får bli med disse bildene her i dag.

05/1/17

Hamleys & James Bond museum

Siden bursdagsbarnet ble med på Harry Potter på dagen sin, måtte vi jo innom noe for hans del også.
James Bond, der snakker vi mannegreier. Her var det utstilt biler og duppedingser fra filmene, noe særlig mer kan ikke jeg si.. for jeg er ikke helt inne i det greiene der, haha.

Da den største bursdagsgaven, som jeg hadde planer om å ha med, ikke rakk frem måtte jeg finne en annen løsning. Hvor tar man med en mann for å plukke ut gave i London? Hamleys! Man blir jo aldri for gammel til leker. Lego er visst livet. Så her fikk han plukke ut det han ville, og en radiostyrt legotanks ble med oss hjem.
Vi var også innom Nikestore å fikk med noen plagg, deriblant en fotball trøye.

04/30/17

Bubblewrap

En mnds tid før vi dro tagget en venninne meg i en video på FB. Bubblewrap waffle i chinatown, selvsagt måtte vi innom! Her var det helt vill kø, sikker på vi stod en halvtime, pluss. Men aj, det var så verdt det.

04/27/17

Namco funscape & Moonshine Raceway

Siste kvelden i London tok vi turen til Westminister. Nok en gang hadde vi planer om å ta London Eye, uten at det ble noe av. Denne gangen var det nemlig fullt! Forrige gang var det jo stengt, så innser at dette bare ikke er vår greie.. haha. Så som i fjor gikk vi inn på Namco Funscape igjen, denne arcaden er bare superfestlig, skulle ønske vi hadde sånne her i Norge.

Under planleggingen av turen hadde mannen i huset funnet noe bilbane med radiostyrte biler, som han ville teste, så vi tok turen dit rett etter. Moonshine Raceway ligger en liten tur utenfor sentrum (20-30 min), men er absolutt verdt turen. Dette spillerommet ligger inne i en bar, the four thives, så husk ID (21) om dere tar turen. Dette er ikke et typisk turist sted, så pluss for det!
Kan tro det ble jubel da mannen tok første plassen, kanskje ikke like mye for den bursdagsgjengen vi havnet sammen med på denne runden, haha. Jeg tok forresten 5 plass, ikke så verst det heller syns jeg ;)
…..

04/26/17

Camden

For første gang tok vi turen til Camden. Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit, uten å noen gang ha kommet så langt.
Det var litt som forventet, fryktelig mye juggel, men også noe litt mer spesielt.
Vi fikk med oss et par ting herifra, et bilde til oss selv, og en gave.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Her skjer det ikke mye spennende om dagen, så jeg benytter muligheten til å fremdeles dele innlegg fra London.
Hva skjer forresten med tidenes ustabile vær? Vår, vinter, vår, vinter. Slitsomt!