05/1/17

Hamleys & James Bond museum

Siden bursdagsbarnet ble med på Harry Potter på dagen sin, måtte vi jo innom noe for hans del også.
James Bond, der snakker vi mannegreier. Her var det utstilt biler og duppedingser fra filmene, noe særlig mer kan ikke jeg si.. for jeg er ikke helt inne i det greiene der, haha.

Da den største bursdagsgaven, som jeg hadde planer om å ha med, ikke rakk frem måtte jeg finne en annen løsning. Hvor tar man med en mann for å plukke ut gave i London? Hamleys! Man blir jo aldri for gammel til leker. Lego er visst livet. Så her fikk han plukke ut det han ville, og en radiostyrt legotanks ble med oss hjem.
Vi var også innom Nikestore å fikk med noen plagg, deriblant en fotball trøye.

04/30/17

Bubblewrap

En mnds tid før vi dro tagget en venninne meg i en video på FB. Bubblewrap waffle i chinatown, selvsagt måtte vi innom! Her var det helt vill kø, sikker på vi stod en halvtime, pluss. Men aj, det var så verdt det.

04/27/17

Namco funscape & Moonshine Raceway

Siste kvelden i London tok vi turen til Westminister. Nok en gang hadde vi planer om å ta London Eye, uten at det ble noe av. Denne gangen var det nemlig fullt! Forrige gang var det jo stengt, så innser at dette bare ikke er vår greie.. haha. Så som i fjor gikk vi inn på Namco Funscape igjen, denne arcaden er bare superfestlig, skulle ønske vi hadde sånne her i Norge.

Under planleggingen av turen hadde mannen i huset funnet noe bilbane med radiostyrte biler, som han ville teste, så vi tok turen dit rett etter. Moonshine Raceway ligger en liten tur utenfor sentrum (20-30 min), men er absolutt verdt turen. Dette spillerommet ligger inne i en bar, the four thives, så husk ID (21) om dere tar turen. Dette er ikke et typisk turist sted, så pluss for det!
Kan tro det ble jubel da mannen tok første plassen, kanskje ikke like mye for den bursdagsgjengen vi havnet sammen med på denne runden, haha. Jeg tok forresten 5 plass, ikke så verst det heller syns jeg ;)
…..

04/26/17

Camden

For første gang tok vi turen til Camden. Jeg har alltid hatt lyst til å dra dit, uten å noen gang ha kommet så langt.
Det var litt som forventet, fryktelig mye juggel, men også noe litt mer spesielt.
Vi fikk med oss et par ting herifra, et bilde til oss selv, og en gave.
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Her skjer det ikke mye spennende om dagen, så jeg benytter muligheten til å fremdeles dele innlegg fra London.
Hva skjer forresten med tidenes ustabile vær? Vår, vinter, vår, vinter. Slitsomt!

04/19/17

Hakkasan

Altså, hvor kult er det ikke å ha spist på en Michelin stjerne restaurant?
Mannen har knapt snakket om annet siden vi gjorde reservasjonen, stor stas å spise på på bursdagen sin det!
Jeg har drømt om disse crispy duck rolls’ene i flere år, og de var like fantastiske som jeg håpet på.
Og jeg har aldri spist så mørt kjøtt i hele mitt liv, herre.. Prisen var absolutt overkommelig også.

04/17/17

Harry Potter – The Great Hall & Gryffindor Boys’ Dormitory

Herreguuud, vet dere hvor vi var i London eller?? Vi var på Harry Potter studios, iiik!
Jeg drømte om dette også de to forrige gangene vi var der, men han andre her var ikke helt med på ideen. Da jeg fikk overtalt han til å se alle filmene før jul, ja da ble tonen en annen, haha.
Skal man til London, og har noen timer til overs anbefales dette altså, noe så kult!
Og så raidet jeg jo selvsagt gavebutikken på vei ut. “Har du sett på prisen?!” “Nei, men jeg skal jo ikke hit igjen!” Haha, jaja sånn kan det gå ;)