04/15/14
wpid-20140415_141426.jpg

Sol tid

Siden jeg ikke fikk tatt sol i går, pga hersens påskekø, så må jeg jo utnytte solen mens jeg kan. Gud, for et fint vær det har vært i dag. Jeg våknet av at det var alt for varmt på soverommet, og løp rett ut. Det er fremdeles iskaldt når det blåser, og når skyene kommer, så best å passe på å ikke bli syk nå.

Se forresten på dette gale dyret under her, hun har lekt apekatt oppi catnip planten i dag, haha. 
image

04/7/14
wpid-20140407_154357.jpg

Mareritt

Hvor er det blitt av effektiviteten her i skrotten, jeg har ikke ork til å gjøre noe av det jeg planlegger om dagen. Så klesskapet får bare vente. Mens jeg gjør det tenkte jeg å legge frem mine must i klesskapet også, siden jeg har jo fått spm om det tidligere.

Det eneste fornuftige jeg har gjort i helgen er å gi fiskene siste dose av medisinen. De er i ferd med å gjøre meg sprø. Det for så vidt fiskekunnskapen til alle som arbeider i  dyrebutikker og. Jeg har holdt på med disse i et år, de blir syke, friske, syke, friske, syke.. Dyrebutikk nr 1 sier man ikke bør bruke medisiner, bruk akvariums salt. Dyrebutikk nr 2 sier, bruk disse tablettene og fungerer ikke det så sitter det på fiskene, og det er ikke mer å gjøre. Dyrebutikk 3 sier, prøv denne medisinen, og salt skal ikke gullfisk ha så det bør du være forsiktig med. Jeg mener seriøst?! Kan ikke alle som arbeider med dyrehold bare sendes på et kurs, så alle kan ha lik informasjon. Jeg har hatt akvarium i snart 10 år, og enda er jeg ikke klok på det her.
Uansett, nå sporet jeg litt av her, men jeg håper denne medisinen fungerer for ellers har jeg lyst til å flushe de ned i toalettet snart.

Planlegger forresten å kjøpe enda et akvarium etter jeg har flyttet ut og inn igjen. Får bare håpe jeg har fått orden på disse gullfiskene innen da.   
image

04/6/14

Vibrerende hus og knekte briller i en snøstorm i april

For et vær! Jeg fikk nesten hakeslepp da det plutselig lavet ned de største snøfillene så langt i år her i går. Jeg som har pakket vekk vintersko da gitt. Heldigvis la det seg jo ikke, men det ble øs pøs regn i stedet.

Jeg er så trøtt i dag, at det innlegget var lastet opp for alt for lenge siden jeg har bare glemt å trykke publiser. Hehehe.. Det har kanskje noe å gjøre med at det ikke har blitt mange timene med søvn i natt. Da jeg endelig sluknet startet hele huset å vibrere, det vil si, alarmen på klokken til besøket mitt gikk av. Og når du prøver å fortelle en komapasient at alarmen går, kan du please skru den av? Og får tilbake svaret, neida ingen som hører den.. Da blir du litt oppjaget og irritert, og søvn er ikke like enkelt. Særlig ikke når du river ned brillene dine i samme slengen og knekker de. Fillern! 
image

04/5/14

Handy woman

Jeg  var en tur innom postkontoret i går å hentet noe jeg har hatt lyst på lenge. Denne er opprinnelig kjøpt for å brukes når jeg må flytte ut en periode, jeg nekter å bo i en koffert. Men vi får se om den ikke kan bli boende her den og.

Jeg har visst ikke fortalt dere hvorfor jeg må flytte ut enda. Dere skjønner, i fjor søkte huseierne her om å bygge om garasjen, og i papirene da kom det frem at denne leiligheten er ulovlig. Den er ikke godkjent av kommunen for utleie, og det er jo en hel del krav som må tilfredsstilles for at det skal være lovlig.
Forhåpentligvis er det ikke for mye som må gjøres her, men jeg må uansett pakke ned de siste 5 (snart 6) årene av mitt liv, og flytte ut for (forhåpentligvis) bare en liten periode. 
image

image

04/4/14

Solfylte dager

 

Gud for et herlig vær det har vært disse dagene. Føles nesten sommeren er her allerede, det gjør ihvertfall den stakkars huden min som har fått soleksem alt. Æææ.
Jeg startet jo opprydningen i gangsskapet, og fikk det meste inn igjen, men fullførte ikke. Og flere dager da ute i solen, og ikke gjøre noe inne.. Jordskjelv. Mhm. Det ser iallefall ut som det har vært det her. Eneste måten jeg tror jeg klarer rydde opp i dette før neste år er om Tabatha (..takes over) dukker opp. 
image

04/1/14

Jenta med alle skoene

Å, endelig begynner jeg å se gulvene her igjen, jeg er så sliten. Da jeg dro ut av gangskapet i går tok jeg jo med alle skoene og, og for første gang telte jeg de. Heeeerreguuuuud, jeg fant 63 stk, pluss en bærepose med sko jeg kastet. Sko rehab neste.
Jeg sier i ekte Rebecca Bloomwood (confessions of a shopaholic) stil, kanskje de vil omtale meg som jenta med alle skoene. 
image

image

03/31/14

Ekstreme samlere neste

Wow, og jeg mener wow.. Hvordan er det mulig å samle på så mye drit? Jeg har holdt på i hele dag, bare med gangskapet. Nå har jeg innsett at jeg bare må lukke øynene, lytte til hjernen i stedet for hjertet, og å kaste! For jeg er virkelig seriøs når jeg nå sier, at ellers kommer jeg til å være årsaken til at ekstreme samlere kommer til Norge..
Det negative med å ha så god hukommelse? Alt har minner knyttet til seg, så man kan ikke kvitte seg med noe.
Jeg har fjernet en hel søppelsekk med ytterjakker som skal ut, og jeg har *trommevirvel* ryddet opp i veskene mine for å kvitte meg med mesteparten, iiiik. Gråter nesten litt når jeg skriver det her. Men det er jo like greit når jeg faktisk har brukt den samme vesken sammenhengende i over et år.
Klesskapet neste!

Ps. Bildet under her er bare jakkene jeg valgte å beholde. Og er det rart det blir fult, når jeg har anskaffet meg/fått alle disse luene bare denne sesongen?! Herregud, jenta med klesmanien over og ut. 
image

image

03/29/14

Slapp lørdag

Åååå, jeg hadde planer om å gjøre så mye i dag. Men nå sitter jeg bare her å glor på 4 stjerners middag. Jeg er en skikkelig addict av det, så at de har startet å sende 2 av de på lørdag, i stedet for alle 4 på søndag ødelegger jo den effektive lørdagen min og. Det eneste fornuftige jeg har gjort i dag er å sende besøket hjem, og å lufte Luna i hagen mens vi samlet inn årets pinner (vi stjeler alltid pinner til Luna når de klipper epletrærne her i huset). Vi får se, kanskje jeg starter med klesskapet etterpå. Men nå skal jeg først se ferdig tv, mens jeg catcher opp med uleste bloggposter. Til uka, da blir det andre boller. 
image

03/28/14

Shopping uten å shoppe

Nå har jeg kommet hjem fra en dag på Gulskogen senter med Tine og baby Linneus.
Det mest spennende som ble med meg hjem var faktisk et lys fra voluspa.
Nå oppi tankene om å flytte, som jeg forresten ikke behøver før i sommer, har det gått opp for meg hvor mye dritt jeg har. Og at det kanskje er på tide å kvitte seg med noe før jeg drar inn noe nytt. Hva skal jeg med alt? Jeg har ikke bruk for 500 smykker, og en haug med klær jeg ikke engang liker. Vårrengjøring neste!
image

03/26/14

Spasmer og fosterstilling

Denne uken tenkte jeg å gå inn i med en skikkelig, nå skal det fikses og ordnes her innstilling. Men den tanken ble ikke helt som planlagt. Søndag hadde jeg så fryktelig vondt i alt at jeg var overlykkelig over å ha fysio time mandag. Mandag morgen ringte tlf, fysio timen måtte nemlig avlyses. Mhm.
Jeg kom allikevel i gang med klesvasken, vasket noen maskiner, sorterte de kommende vaskene til i går.
Men i går våknet jeg tidlig med smerter, skikkelige spasmer i magen. Dro meg ikke opp av sengen før klokken var tre, fremdeles med spasmer. De roet seg litt ned så jeg satt i gang med vasken igjen, før pang.. Der lå jeg i fosterstilling i sengen og jamret. MS klemmene gir seg tydeligvis ikke. Jeg har også feber til og fra fremdeles, men ingen ting bryter noe mer ut. Jeg kom meg til og med på trening i dag, med morfinen i veska, haha. Tok treningsøkten rolig, så vi får håpe at ikke spasmene slår seg helt vrange i dag og. For nå er jeg lei. 
image