03/11/19

Work it

God mandag!
Jeg startet dagen på treningsrommet, yes! Det er allerede oppe å går. Ting gikk veldig mye kjappere enn planlagt, da vi fikk tak i det vi trengte på null komma svisj. Det var de 4 mnd vi hadde planlagt på å bruke på å gjøre ting klart, liksom.. ehe.
Vi mangler fremdeles et par ting, blant annet speil og tv. Men, alt til sin tid, altså neste uke i casa de Bredesens.. Utålmodig, si!

03/7/19

Snø

For en kreativ overskrift, dere! Himmelen har spydd ut snøfiller det siste døgnet, og jeg synes rett og slett det er for fint ute til å bli sur.
Jeg har faktisk pyntet til påske alt jeg, er det innafor? Haha. Ellers føler jeg meg litt sånn.. meh.. om dagen. Ligge i senga å se House Hunters, mens jeg spiller Toon Blasters er livet. Bloggen går liksom bare sin gang, hallo forhåndspubliserte innlegg i 2019, for detta går ikke!

03/4/19

Familieduellen

Hei, der langt etter dette innlegget skulle ut! Det nærmer seg en uke siden jeg var i Oslo, på familieduellen. Et nytt konsept, eller det kan man jo ikke si.. Dette er jo noe som er dratt over fra Usa, de fleste har vel fått med seg Kardashians i dette. Men! Nytt program på tv2!
Det har faktisk premiere på lørdag, så det er ikke ute enda, ligger tydeligvis veldig foran i innspillingene, da vi var på et av de siste. Litt messy oppsett, om man kan si det, men spennende å være på innspilling!

02/19/19

Sol ute, sol inne!

Ahh, for et vær! Her later vi som det er påske mens det ennå er snø igjen ute. Den firbeinte kommer trippende på morgenkvisten og vil til og med ut, da vet du våren nærmer seg!

02/11/19

Dr.Bergland bryter taushetsplikten

Fredagen var fylt med en liten forfeiring av min mor, før det durte videre på show, hjemme i Kongsberg.
Jeg skal innrømme at jeg ikke hadde så store forventninger, da dette var mannen i heimen sitt ønske, noen ganger må man ta en for laget, si. Men jeg må si at jeg er positivt overrasket. Showet var kjempemorsomt, tiden fløy, og før jeg visste ordet av det var det slutt. Anbefales!

02/5/19

Identitetskrise


Tom for serier har jeg snart runda kanalen(e) til grav3yard girl (banana pepper). Snakk om å bli livsforvirra, den ene dagen hører jeg på jazz med tente lys, og den andre er det total barnslighet. Hatchimal, Pikmi pop, mystery boxes, k-beauty, japansk snacks… Jeg føler en trang for å teste ut det meste om dagen. Eheheh.. Kan love dere at bloggen også vil bli påvirket av dette fremover, dessverre? Eller kanskje dere er flere med meg.

Med 30 årene kom visst en liten identitetskrise, eller har jeg en kvartlivskrise? Uansett, LA MEG LEVE! Er det ikke det de sier? Haha.
Med denne krisen kom også trangen for å få av meg dette lange håret. Snipp snipp, lille julaften. Yesss. Kan bli litt sentimental av å se på bilder av det lange håret, men ellers savner jeg det ikke overhodet! Sjansen er nok stor for at det aldri blir en slik lengde på meg igjen, såpass voksen er jeg nå blitt! Kanskje..

01/31/19

Vintermagi

Oh my gosh, for et snøvær! Det er så koselig å sitte ved spisestue bordet (min faste boplass ved pctid, til tross for kontor.. yess..) å se snøen dale tett i tett ned. Er ikke engang bitter for at dette ikke er jul vettu! Noe har skjedd de siste årene, jeg pleide hate snø etter nyttår, unødvendig. Så jeg vet ikke om det er faktumet at jeg ikke lenger kjører kollektivt, har bil, eller hus og hytte som har forandret på det. Det eneste jeg drømmer om nå er å dra opp på hytta å ta akebrettet fatt, suse nedover bakken til jeg er iskald. Men ikke denne helgen, dessverre.

Allergien min er mye bedre, og prøvene viste heller ikke hva det dreier seg om. Bomstikket i armen derimot… jeg klarer fremdeles ikke rette ut armen uten å gi ifra meg et grynt av smerte, herlig.
Nå skal jeg straks på middag hos svigers, så får vi se hva jeg mener om snøværet når jeg faktisk må ut i det..

01/28/19

Svanesjøen

Torsdag var det duket for svanesjøen. Jeg har vært gira siden billettene ble bestilt, for det var SÅ fabelaktig i fjor. I år tok jeg med min mor, til mannens store glede. For gjett hvem som sovnet 15min inn i forestillingen i fjor, he.he.
Forestillingen var absolutt fin, men den var virkelig noe annet å sitte så nært, enn å sitte i 2 etasje. Merkelig nok, var dette faktisk liiiitt dårligere enn å sitte oppe. Mange hoder i veien, og man fikk på en måte ikke de samme inntrykkene som i fugleperspektiv. Men da vet man det, til neste gang.

01/24/19

Dags for en rant

Hvorfor svensk i overskriften, who knows. Tilbake halvannen uke senere, gratulerer. Lillisverden fungerer virkelig ikke uten forhåndslagrede innlegg. Som vanlig har det skjedd mye på halvannen uke på denne fronten, så i dag tenkte jeg rett og slett bare kjøre en liten utblåsning av hva som pisser meg off om dagen;

⚡Allergi: Frem og tilbake siden juletider har jeg vært plaget av nysing, og utslett som klør. Det har blitt så ille at jeg er våken flere runder om nettene og må smøre med hydrokortison.

⚡Offentlig helsevesen: Apropo allergi.. Jeg gir meg ende over offentlige leger, sykehus og det kjøret der. Kom akkurat fra legen nå, som mente at et en tablett allergimedisin ville være løsningen. Ja, det kan jo tenkes det i det lange løp, men det hjelper ikke meg akkurat i dag med utslettet som invaderer livet mitt, grr. Ei heller å ta prøver for å se om jeg er allergisk mot katt eller fe.
Da jeg nylig var hos nevrologen, fikk jeg vite at sykehuset hadde sendt over papirene fra innleggelsen, og mente de var usikre på om jeg hadde et atakk i det hele tatt. Nei, det var jo tross alt bare følelsestap i hele den ene siden, ingen styrke i ankler, og bildebevis på mr om nye lesjoner. Jeg mener, pytt pytt, bevis bechmis.

⚡ Lab rotter som hater jobben sin: Er et legekontor egentlig et legekontor uten den offisielle surnebba på labratoriet? I dag presiserte hun å stikke meg rett i nerva, for å ikke forstå hvordan jeg kunne vri meg sånn i smerte, før hun himlet med øynene over at jeg brakk meg av denne jævla pinnen neddi halsen. Bra jobba, du har funnet rett arbeid.

⚡ Fotoprogram på fotosider: Hvorfor kan ikke disse kjedene optimalisere programmene sine, så man slipper å sitte å røske ut hår for å få bestilt noen bilder? Jeg er i full rulle med bestillinger etter bryllupet, og holder på å bli spik spenna gærn. Så er bildene for store, for dårlige, og for lange.

⚡ Gallerier som selger bilder de ikke har: Vi kjøpte oss et nytt bilde til kolleksjonen vår i helgen, trodde vi. På tirsdag fikk jeg mail om at transaksjonen var tilbakebetalt av paypal, etterfulgt av mail fra galleriet om at de ikke hadde bildet allikevel. Profesjonelt… Oljemaleri det kun finnes et av i verden, får man nok lett tak i igjen. Handler nok der igjen, eller…

⚡ Ebay scams: En ny ting på bloggen i 2019 blir en testspalte. Blant annet har jeg handlet en del japansk godteri. I går ankom første mystery box med dette fra ebay, der det viste seg at 1/3 av produktene var gått ut på dato, for lengst.. Top rated selger, helt til de siste dagene. Trust no one.. Haha.

Nå skal jeg få på meg maska, og komme meg ut døra. I kveld blir det dinner and a show med’a mor, så glemmer vi alt dette jeg nettopp pøste ut.
Snakes on a plane!