03/29/17

London calling

Hei fra det nystriglede huset i Kongsberg.
Mannen var så festlig at han inviterte hele slekta på middag i morgen, før han brukte 2 dager på å fikse en dør, og deretter har hele dagen i dag med møte. Jo takk, skal si man har løpt rundt seg selv her for å få dette rote reiret seende ut. Men alt ordner seg til slutt, og vi er nesten i mål.

Mannen i huset fyller 3o i år, så det skal feires i London. Så der har jeg hatt litt å stri med og. Hva er liksom en innafor gave til en 30åring? Selv ønsker han seg verktøy, som hver bursdag og jul, men nei..


Hva er en bra 30års gave til en mann, og hvilke bursdags aktiviteter bør vi finne på i London? 

03/19/17

Prosjekt epletre

I helgen har vi begynt å prøve få orden på epletrærne her hjemme. Heeerremiiin, som de ser ut! Det ene har vi bestemt oss for at det ikke er noe vits i å prøve redde, så her tenker vi å prøve å få opp noen thujaer i stedet.
Vi hadde opprinnelig tenkt oss til Vikersund, for å se på hopp, i helgen, men med et så skiftende vær lot vi det være.
På fredag var vi å så Kong; scull island, på nattkino, den var vanvittig bra!

03/16/17

Grønnsaker i farta

Tiden er i gang igjen for å starte drivhus spetakkelet. Jeg har allerede sådd både paprika, agurk og cherry tomat, og alle har fått stiklinger alt, iiik. Ser nå at det ble litt få agurk i år, men etter styret i fjor vurderer jeg om det bare er nok? Haha. Vi mååå få oss drivhus med innlagt vann iløpet av noen år, herre.. Litt av et styr, men moro er det, hilsen Ruth 75, ehe.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________
I dag har vi vært uten strøm i, ikke mindre enn, 9 timer. Ikke tv, ikke nett, ingenting. Kanskje jeg skal sminke meg litt i dag, inn på soverommet, på med bryteren.. nei, pokker vi har jo ikke strøm, glem den sminka uten lys. Inn på kjøkkenet, så mørkt det er! På med bryteren.. Nei, fanden, så var det den strømmen igjen da..! Haha. Til slutt bare dro jeg på shopping, holdt rett og slett på å bli sprø, uten at jeg fant det jeg skulle der heller. En sånn skikkelig drittdag, så nå er det godt den snart er over, haha.  

 

03/14/17

Sneakpeak på soverommet

Her kommer en liten sneakpeak på soverommet. Kanskje på tide å få ut bilder når det er et år siden det var ferdig? Haha. Nå gjenstår bare den sure jobben med å rydde hele walk in’en, for der ser det ikke ut. Å ha en lavere benk på veggen som skiller rommet der var en skikkelig skikkelig dårlig idè. Tidenes oppsamler for klær man ikke gidder å legge på plass!

03/13/17

Out and about

Denne helgen viste seg å bli en skikkelig utehelg. På lørdag dro vi opp på knuten, tok en vaffel på knutehytta og en grilling ute i skogen.
I går tok vi en tur ut på ski. Denne gangen på et annet sted enn vanlig, noe jeg ble veldig glad for. Der vi pleier å være er nemlig mer et treningssted for de som later som de er den neste Northug enn for oss amatører. Føler meg alltid som han fra Venezuela, enn en som en som hører hjemme der oppe. Haha.

03/6/17

En kunstutstilling, en middag og en kinodate

På lørdag føyk vi av gårde til Drammen (igjen..). Vi hadde planlagt å dra til Tønsberg på indisk restaurant på forhånd, men da det kom oss for øre at det var kunstutstilling med Ari Behn, Per Heimly, Mikael Persbrandt og Tor Rafael Raael, måtte vi ta turen til Drammen i stedet. Spennende og ny greie å dra med mannen på.
Mye fint, noget så som så. Eller, la meg være ærlig. Er det innafor å sammenlikne verkene til Behn med resultatet av et barneselskap..? Ikke at jeg er noe ekspert altså.

Vi endte opp med indisk i samme by, for å rekke kino i tillegg. Fist fight. Ikke se den.. Den var skikkelig skikkelig dårlig, og kun det siste kvarteret var verdt å se. Men alt i alt ble det en bra datenight da! Så digg å kunne se ut som folk for hverandre en gang i blant, ja til mer av det.

02/28/17

Slik går no dagan

Her er vi inne i en skikkelig utgiftsmnd fra helvete om dagen. Jeg skjønner ikke at det er mulig engang. Dette året viser seg så langt, ikke fra sin beste side. Haha.
– Først endte mannen hos tannlegen. Hva trengte han? Rotfylling.. Kaaa-chiiing. 
– Fjerten (bilen min) har laget ulåter en liten stund, feilen? ny viftereim, og bakvisker trengtes. Kaaa-chiiing. 
– Så var det fredag da. Jeg hadde fysio time, hos ny behandler forresten, for dette stedet viste seg å bare være et midlertidig behandlingssted, så jeg byttet nå fra Drammen til dette i Kongsberg kun for å stå i en ny kø, are u freaking kidding me?? Dette fortjener en #/&%”@!!!!! i seg selv. I byen nå er det vinterfestival og marken, og fysiostedet ligger inne i en trang bakgård midt i sentrum. Null parkering. Null parkering ellers i byen pga stengte gater pga festival og marken. Første parkering ledig vil det ta meg 10 min ned, og jeg er alt 10 min for seint. En by med så mye avsperringer, og full parkering som jeg enda ikke kjenner? Nei takk. Bare å avlyse. Med 2 uker til neste time, ja for de har ikke engang mulighet til å gi meg time 1 gang i uken som er nødvendig.. ble det tatt en tlf ned til spaet, hvor jeg fikk time iløpet av dagen. Så der ble det både regning for umøtt fysio time, ja for det hersens stortinget syns jo vi trengte betale der og, i tillegg til spabehandling. Kaaa-chiiing.
– Vi kjøpte vekt her om dagen. Denne jenta som var så godtroende at hun trodde hun hadde lagt på seg 10 kg fikk tidenes sjokk. 30 stemte visst mer.. Drit i bryllup, treningsutstyr er det vi MÅ ha nå. Kaaa-chiiing.
– På vei ned for å kjøpe spinningssykkel stoppet vi innom BS for å handle, vel ute igjen vil ikke bilen til mannen starte. Heldigvis for oss fikk vi hjelp til å finne problemet, av en med peiling vi møtte på der nede, og vi kom oss da hjem igjen. Bilen var nemlig ikke tom for strøm som vi trodde, neida. Det var noe meget verre galt med den. Så utgiftsposten på å skifte starteren på denne bilen får vi vel vite iløpet av uken. Kaaa- motherf*ckings-chiiing..

Nå håper jeg denne uflaksen vi er inne i om dagen snur, for seriøst. Dette funker bare ikke, haha.
Legger ved et bilde fra gruvespa, og trøster meg med at jeg i hvert fall fikk utbytte for pengene her. 

02/27/17

Fastelavn

Hei hei. Håper alle hadde en fin fastelavn. Her bakte mannen boller, mens jeg smækket sammen de siste forberedelsene til fastelavnrisen (sent ute jeg nei?!). Jeg lette meg nesten ihjel etter fjær, og da jeg endelig fant, kjøpte jeg heller en ferdig en fra NKS på kiwi, haha. Story of my life.
Så på fredag var vi ute på tur for å samle inn mer bjørkekvister til flere buketter. Jaja, da har man pyntet på flere steder i huset.

02/25/17

Spiralen

Etter å ha kommet inn på flere poster av utenbys bloggere, som har fortalt de har vært på spiralen, måtte bare vi ta en tur i dag og. Til tross for skikkelig drittvær. Vi hadde håpet oppe helt til vi kom på toppen, ikke så noe som helst pga tåken, kun skikkelig skikkelig snøvær. Men, sånt hindrer ikke oss, så vi la ut på tur allikevel vi.
Vi surret litt i dag, så plutselig var vi på feil retning, måtte snu et par runder, men forvillet oss allikevel riktig vei ned igjen. Vi tok turen ned til saga, hvor jeg så noe oppe på bakketoppen. Så stort at jeg nesten tenkte bjørn, haha paranoid, hvem jeg?? Men da fornuften slo inn tenkte jeg bare det måtte ha vært et ekorn og synsbedrag størrelsesmessig. Vi la i vei mot hallingtunet, og var vel i underkant av 40m unna da mannen bråstoppet meg. Der kom det en elg med en kalv tuslende over tunet, og nedover veien.
Gosh, så kult! Sist jeg så en vill elg var jeg på hytta, og skulle ut å klappe den. Med andre ord, var jeg ikke særlig gammel.. Så til tross for dårlig vær, og null utsikt fikk turen fart på seg allikevel!