06/18/14
wpid-20140618_195957.jpg

Tenåringsvakten

Hei og hopp, jeg har rett og slett ikke rukket innom her siden før helgen.
Jeg sa ja til å være noe vi ikke kan kalle barnevakt siden hun er tenåring.. så la oss kalle det tenåringsvakt, for den ene niesen min denne helgen. Så selv om hun var ute med venner og gjør det tenåringer gjør ble det liksom til at jeg ikke fikk satt i gang med noe her. For som tenåringer flest er jo det å si når man kommer tilbake en vanskelig ting.

På lørdag fikk jeg nok en overnattingsgjest, og Luna holdt en forferdelig bitchfight med den lukte soveromsdøren hele natten at jeg trodde jeg skulle bli gal. Antar dette er en forsmak på hvordan den perioden hvor jeg må flytte ut, mens de pusser opp her, kommer til å bli. En katt som ikke takler forandringer og flytte, aj. Tror jeg kommer til å trenge et rehabiliterings opplegg etter det der.

Så etter hun hadde dratt hjem på søndag var jeg så sliten etter bare noen få timers søvn, at jeg så vidt rakk å sende en mail jeg måtte ha sendt før jeg kræsjet i sengen.
Da jeg våknet var det allerede en melding fra på telefonen om jeg ville ha besøk en natt. Så hun ble altså til i går.

Nå sitter jeg da igjen med en real klesvask etter de, ikke bare sengetøy for hva med hettegenser til kveldene og pysjamas om natten? I tillegg til alt det andre jeg egentlig hadde planer om å gjøre i helgen, før jeg tok på meg ansvaret som gir meg voksen poeng. Og det er helt utrolig hvor sliten man bare kan bli av å ha besøk og å se tvserier og filmer. Jeg er så lei, gi meg en energiboost så jeg rekker over alt her, noen! Men jeg antar jeg ikke har noe annet valg enn å skru opp volumet på Like a drum (Guy Sebastian) å få alle klær inn i skapet. Wish me luck!
image

06/11/14
wpid-20140611_213648.jpg

Årets første

Hei hei hallo.
For et strålende vær. Dagens værmelding her viste seg heldigvis å være feil, så da kunne grillen dras frem og årets første grilling er gjennomført.
Opprinnelig hadde jeg planlagt å få ordnet opp i alt her jeg har utsatt de siste ukene, men det gikk da rett vest. Ikke nok med det, men vi hadde fått nye treningapparater i dag, trenger jeg å si det var døden? Hjelpes. Kommer til å kjenne dette en hel uke.
Jeg prøvde meg nettopp på å ordne opp på kjøkkenet her, men det endte med at et glass gikk i tusen knas så jeg tror jeg venter med resten til i morgen jeg. Selvsagt måtte det være et av de nye glassene.. Livet uten kontroll på alle lemmer altså.
Mentalist tid, så senga. Dagen er langt på overtid her.

Ps. Ansiktet mitt er mye bedre, fremdeles hovent, men ser bare ut som jeg har en blåveis nå, hah.
image

06/9/14
wpid-20140608_161011.jpg

Gårsdagens antrekk

Jeg har vært skikkelig sløv med å fjerne sminken denne uken så at jeg ikke ser ut nå er min egen feil. Jeg har jo slitt noe fryktelig med huden det siste året.

Noe jeg har pleid å bruke er basiron, men de siste gangene har jeg merket at huden min ikke er så kjempe glad i den, den har på en måte utviklet seg til å bli døden for ansiktet mitt. Det fikk jeg smertelig erfare da jeg våknet i natt av at ansiktet mitt brant. Jeg måtte bare løpe på badet, slenge på en skrubb å få greia av. Da jeg så meg selv i speilet da jeg stod opp i dag fikk jeg sjokk. Allergisk reaksjon uten like. Det var/er så ille at det er ikke tale om at dere får se bilde av det engang. Vi snakker bbt howards peanut scene ille.

Jeg har vært så hoven at det har vært vanskelig å se i dag, men det starter å roe seg ned nå. Selv om jeg enda er litt hoven, knall rød, og må motstå trangen til å krafse meg til blods hvert minutt.

I stedet kan jeg bilder av gårsdagens antrekk med dere. Var en tur i Sande igjen å måtte jo benytte anledningen til å lufte den nye kjolen min. 
image

image

06/6/14
wpid-20140522_180833.jpg

Sommer i hagen

Nå som epleblomstene forsvant, tullipanene og påskeliljene ble avblomstret, synes jeg at jeg måtte pynte opp litt utenfor her jeg og. Ny blomster”kasse”, pyntesykkel og en søt liten potte til å plante stemors blomster i.

Så i hagen blomstrer det, mens i hodet mitt er alt et eneste kaos nå. Jeg var sikker på jeg kom til å bli overlykkelig over at noen manglende papirer endelig har kommet, men i stedet stresser jeg bare over neste fase. Papir rot både her og der, men nå skal jeg klappe igjen for dere vet ikke hva jeg snakker om uansett.. haha.
Jeg har fått tatt sprøyte nr 2 mot pollen, og endelig begynner formen å bli bedre.

Hentet forresten en kjole i dag jeg har siklet på i 2 mnd før jeg bestilte den. Men da jeg pakket den opp ble det mega skuff, hadde bare lyst til å begynne å tralle på “har en gammel tante, som heter..” da jeg så meg i speilet. Nei, den sendes tilbake! 
image

image

image

image

imagewpid-20140528_184955.jpgwpid-20140528_185011.jpg

06/2/14

Hatsjooo

Jepp, jeg har klart det igjen. Det jeg trodde var pollen var visst nok en forkjølelse. Noe så skikkelig og. Hvordan jeg i det hele tatt klarte å sove i natt er et mysterium. Det at katta rømte senga, og jeg til slutt fant henne igjen i et skap (jeg aner ikke hvordan hun har klart å komme dit opp engang) i dag tidlig sier vel allikevel sitt om nattens tilstand. Husker bare jeg våknet annethvert minutt av at jeg ikke fikk puste, og nesa som rant.

Det å være ut i sola i går var jo døden, så i dag har jeg for det meste oppholdt meg på benken i skygge av epletreet i hagen. Siden jeg har vært å blitt skjært litt i igjen har jeg vært ute i solen siden i 10 tiden i dag til klokken ble 6, og sammenlagt har jeg sikkert vært èn time i sola, haha. Jaja, bedre enn ingenting. 
image

05/29/14
wpid-20140529_150346.jpg

Sol og MS snakk

Gud for et vær! Det er blitt skikkelig sommer igjen, og jeg bruker all min tid på å steke meg ute. Viktig å få opp d-vitamin nivået. Nå måtte jeg bare trekke inn, for jeg orket rett og slett ikke mer. Så er det jo greit å ikke se helt ut som en tomat da, selv om jeg har en bra grunnfarge og endelig har lært hva solkrem er.
Orket ikke skrive noe nytt innlegg i går, da alt bare var kaotisk i hodet mitt, og jeg følte mer eller mindre at jeg hadde vært i krigen. Hvilket jeg for så vidt hadde og..

Selv om det var knall sol i går og rakk jeg dessverre ikke sitte mye i den, da jeg hadde en time på sykehuset.
Opprinnelig skulle jeg nå skifte medisiner, til tecifidera. Det var allerede diskutert og timen var fastsatt før jeg bestemte meg for å slutte på avonex. Men det er nå bestemt at kroppen min skal få en pause fra bremsemedisin på 2 mnd, pga at jeg har hatt så mange allergiske reaksjoner på de jeg har brukt tidligere.
Det var funnet nye lesjoner, og en oppblusset en, på MR bildene mine. Den forrige tok jeg vel for rundt et år siden nå og  da hadde de ikke endret seg. Så at det nå er noe nytt igjen er jo ikke positivt.

I det siste har jeg følt jeg har trengt den fjelltoppen i ødemarken for å stå å hyle på igjen, men nå håper jeg virkelig at et av problemene ordner seg iløpet av neste uke. Så er jeg ihvertfall ett hakk videre i prosessen. Hadde vært hyggelig om noe ordnet seg med alt styret her nå.

Nå må jeg nesten lage meg noe mat, har jo ikke lyst på noe i denne varmen. Men jeg kan vel ikke leve på bare smoothier og bær heller. image

05/20/14
wpid-20140507_150550.jpg

Leaf hoops

Jeg måtte selvsagt ha de matchende øredobbene til hårbåndet mitt og. Så hele neste helgs antrekk er ihvertfall klart, selv om brunfargen ikke er helt der. Været er jo så ustabilt om dagen, så solen kommer og går, det funker ikke.
Så i dag dro jeg med meg M for å ta sol i Skoger igjen, deathtrap, alle som har vært der skjønner hva jeg mener..
I morgen er det trening, så får vel nesten stikke innom solariumet en liten runde da og tenker jeg. 
image

image

05/19/14
wpid-20140517_135821.jpg

17 mai bildedryss

17 mai startet som vanlig grytidlig. Kvart over syv ringte alarmen, og derfra gikk det i full fart. Stakkars besøket mitt som hadde sovet bare noen timer og måtte hente og fikse både det ene og andre for en stresset lilli, haha.
I 8 tiden kom som vanlig korpset jallende forbi her, og jeg rakk så vidt å få på alt før jeg løp ut døren med bananen i hånda.

Med bunaden på gikk turen til byen for å se barnetog, spise, tivoli, å se russetoget. Sistnevnte var forresten noe av det mest elendige noensinne, så vi kom oss tidlig hjem, knipset en haug med bilder før bunaden forsvant av, og kjolen kom på.

Så ble det middagstid, før vi som vanlig tok turen til Sande hvor det ble kaker i ekte 17 mai stil.
Stakkars fotografen min som har tatt en million bilder av meg, jeg trenger nemlig en ny header, for jeg er så lei av å se på den jeg har nå.

Så selv om jeg som kjent endte kvelden på legevakten, hvor jeg kunne se hjertet slå så kraftig at brystet mitt beveget seg var det en fin fin dag!

Nå er M rett rundt hjørnet her, så jeg får se å få vasket av denne sololjen, solen forsvant jo så fort i dag. Godt jeg startet tidlig. Nå er jo himmelen en eneste stor mørk sky, fysjom.

imagewpid-20140517_103318.jpgwpid-20140517_114212.jpgwpid-20140517_130721.jpgwpid-20140517_135821.jpgwpid-20140517_135743.jpgwpid-20140517_164111.jpgwpid-20140517_163538.jpgwpid-20140517_165452.jpg