08/20/14
wpid-20140820_114737.jpg

Gips meg her og gips meg der

Hei og hopp, håper jeg ikke faller ned i tastaturet av tretthet mens jeg skriver dette innlegget.
Dere aner ikke hvor mye jeg angrer på at meldte meg inn i begge treningsgruppene nå, dette kommer til å ta noen uker å vende seg til. Muligens enda hardere å starte igjen for meg som har ligget rett ut med det ene og det andre i hele sommer og.

Oppussingen her er nå planlagt til oktober, og før den tid må det jo selvsagt finnes ut hva tak og div inneholder. Så nå sitter jeg her med 2 fine hull i stuetaket, og et i soveromstaket. Dere a.n.e.r ikke hvor mye støv det blir av å borre i gips. Det er helt jævelig, til og med liljene på bordet har gips støv på seg.

Nei, iskaffe og mat tid før jeg svimer av her, gjesp.
image

08/14/14
wpid-20140807_171047.jpg

Everyday is a good day to start over

Det er vel ingen underdrivelse å si at dette har vært tidenes drittsommer. Eller rett og slett bare tidenes dritt år.
Ingenting har gått etter planen, og er det ikke det ene, da er det jammen meg det andre.
I stedet for å vente på 2015, som skal bli et bedre år, starter jeg allerede nå. Høsten skal bli bra! Andre prioriteringer, og akseptere det jeg ikke får gjort noe med.
Så i går startet jeg den nye og bedre tiden med å melde meg inn i mandagstreningen og, iiik. Det blir nok harde tider de første ukene, men dette skal bli min høst.

Nå skal jeg (prøve å) rydde leiligheten, før jeg hopper i den nye motiverende, og ikke minst digge, jakken min!
image

08/10/14
wpid-20140731_171807.jpg

Med undertøyet på vift

I dag hadde jeg planer om å være fryktelig effektiv, men de planene ble fort forandret da det viste seg at huseierne skulle ha hageselskap.
Så det mest fornuftige jeg har gjort enn så lenge er å pælme alle de nyvaskede klærne mine inn på soverommet. Når du har så lite bad at du ikke har plass til tørkestativet, og det står i stuen, da er det ikke særlig moro med gjester rett utenfor vinduet som ser rett inn på undertøyet ditt som henger å tørker, kremt.

Så nå har jeg heller bestemt meg for å bruke dagen på litt meg tid, med noe av det nye som har dumpet ned i postkassen i det siste. Søndag, da er det lov med en meg dag!
image

image

image

08/9/14
wpid-20140809_165329.jpg

Rolig helg

Hei og hopp, jeg har slengt meg i sofaen med Rizzoli & Isles på skjermen.
En rolig helg, sånn sett bortifra at M dro hjem i går (jepp, må snart kreve husleie på hun der), og at jeg har vært i bursdagsfeiring for en liten kar i dag. Jeg kan ikke tro at han er 5 år i dag allerede, hvor gammel begynner jeg egentlig å bli?!

Jeg har selvsagt klart å pådra meg et virus, så jeg har mer eller mindre ligget rett ut den siste uken, nesten følt med døden nær, haha. Neida, bare nesten. Formen starter å bli bedre nå, så nå krysser jeg fingrene for bedre tider!
image

07/25/14
wpid-img_20140720_182525.jpg

Heteslag

Varmen er i ferd meg å kverke meg. Dere aner ikke hvor mye stress det er å ha en innekatt/båndkatt i dette været. Jeez louise, det er til å bli sprø av.
De siste dagene har jeg tilbragt på stranda, M har vært her (flere runder), og jeg har hatt besøk med nerding av gamle playstation og pc spill. Harry potter, tarzan og hercules er visst tingen.

Varmen har sørget for så lite søvn de siste nettene, at jeg nå føler meg som en vandrende (grinete) zombie.
Ms, varme, lite søvn = total meltdown. 
image

image

06/18/14
wpid-20140618_195957.jpg

Tenåringsvakten

Hei og hopp, jeg har rett og slett ikke rukket innom her siden før helgen.
Jeg sa ja til å være noe vi ikke kan kalle barnevakt siden hun er tenåring.. så la oss kalle det tenåringsvakt, for den ene niesen min denne helgen. Så selv om hun var ute med venner og gjør det tenåringer gjør ble det liksom til at jeg ikke fikk satt i gang med noe her. For som tenåringer flest er jo det å si når man kommer tilbake en vanskelig ting.

På lørdag fikk jeg nok en overnattingsgjest, og Luna holdt en forferdelig bitchfight med den lukte soveromsdøren hele natten at jeg trodde jeg skulle bli gal. Antar dette er en forsmak på hvordan den perioden hvor jeg må flytte ut, mens de pusser opp her, kommer til å bli. En katt som ikke takler forandringer og flytte, aj. Tror jeg kommer til å trenge et rehabiliterings opplegg etter det der.

Så etter hun hadde dratt hjem på søndag var jeg så sliten etter bare noen få timers søvn, at jeg så vidt rakk å sende en mail jeg måtte ha sendt før jeg kræsjet i sengen.
Da jeg våknet var det allerede en melding fra på telefonen om jeg ville ha besøk en natt. Så hun ble altså til i går.

Nå sitter jeg da igjen med en real klesvask etter de, ikke bare sengetøy for hva med hettegenser til kveldene og pysjamas om natten? I tillegg til alt det andre jeg egentlig hadde planer om å gjøre i helgen, før jeg tok på meg ansvaret som gir meg voksen poeng. Og det er helt utrolig hvor sliten man bare kan bli av å ha besøk og å se tvserier og filmer. Jeg er så lei, gi meg en energiboost så jeg rekker over alt her, noen! Men jeg antar jeg ikke har noe annet valg enn å skru opp volumet på Like a drum (Guy Sebastian) å få alle klær inn i skapet. Wish me luck!
image

06/11/14
wpid-20140611_213648.jpg

Årets første

Hei hei hallo.
For et strålende vær. Dagens værmelding her viste seg heldigvis å være feil, så da kunne grillen dras frem og årets første grilling er gjennomført.
Opprinnelig hadde jeg planlagt å få ordnet opp i alt her jeg har utsatt de siste ukene, men det gikk da rett vest. Ikke nok med det, men vi hadde fått nye treningapparater i dag, trenger jeg å si det var døden? Hjelpes. Kommer til å kjenne dette en hel uke.
Jeg prøvde meg nettopp på å ordne opp på kjøkkenet her, men det endte med at et glass gikk i tusen knas så jeg tror jeg venter med resten til i morgen jeg. Selvsagt måtte det være et av de nye glassene.. Livet uten kontroll på alle lemmer altså.
Mentalist tid, så senga. Dagen er langt på overtid her.

Ps. Ansiktet mitt er mye bedre, fremdeles hovent, men ser bare ut som jeg har en blåveis nå, hah.
image

06/9/14
wpid-20140608_161011.jpg

Gårsdagens antrekk

Jeg har vært skikkelig sløv med å fjerne sminken denne uken så at jeg ikke ser ut nå er min egen feil. Jeg har jo slitt noe fryktelig med huden det siste året.

Noe jeg har pleid å bruke er basiron, men de siste gangene har jeg merket at huden min ikke er så kjempe glad i den, den har på en måte utviklet seg til å bli døden for ansiktet mitt. Det fikk jeg smertelig erfare da jeg våknet i natt av at ansiktet mitt brant. Jeg måtte bare løpe på badet, slenge på en skrubb å få greia av. Da jeg så meg selv i speilet da jeg stod opp i dag fikk jeg sjokk. Allergisk reaksjon uten like. Det var/er så ille at det er ikke tale om at dere får se bilde av det engang. Vi snakker bbt howards peanut scene ille.

Jeg har vært så hoven at det har vært vanskelig å se i dag, men det starter å roe seg ned nå. Selv om jeg enda er litt hoven, knall rød, og må motstå trangen til å krafse meg til blods hvert minutt.

I stedet kan jeg bilder av gårsdagens antrekk med dere. Var en tur i Sande igjen å måtte jo benytte anledningen til å lufte den nye kjolen min. 
image

image