02/15/19

Mystery Minis – Nickelodeon

Gamle Nickelodeon figurer, herremin ELSK! Når jeg tenker på Nickelodeon får jeg flashbacks til syke dager, hjemme fra skolen med sjokomelk og monster kjeks, liggende i sofaen på rommet mitt hvor Rugrats, CatDog, Hey Arnold, og The Wild Thornberrys hyler ut av skjermen.
Favorittene var absolutt Rugrats og Thornberrys, ahhh.. Funfact, husker dere bobbys verden? Blogg navnet mitt stammer nemlig derifra, da det eneste som rullet over tankebåndet mitt akkurat i dette sekund var.. velkommen til Bobbys verrrrrdeeeen! Yes, velkommen til lillisverden, så der har du den!

I helgen skal vi faktisk være hjemme, det føles sjukt digg. Nå har det vært mye stress og reising og tjohei igjen synes jeg.. Hjemmehelg er undervurdert.
Vi skal prøve å ta et tak på bryllupslageret nede, altså soverommet som er omgjort til bryllupslager, for vi begynte å leke med tanken å gjøre det om til et treningsrom for et par uker siden, og vel.. her i huset leker vi ikke med tanker uten å gjennomføre de! Yess, neida så.. Men ting tar tid, kaldstua er fremdeles full av julepynt som skulle vært i kjelleren (bassenget) for halvannen mnd siden, så ikke ta mine ord for gitt, det blir nok en mye mer chill helg enn det jeg later som, ehe..

Men la oss se hva som skjulte seg i Mystery Boxen denne gangen..

Catdog!
Overraskende stor, og veldig detaljert. Kul(e) kar(er) til samlingen.

01/25/19

Beauty And The Beast – Mystery Minis

Hei og velkommen til geeky friday! Eheh.. Jeg er super gira for å ha blitt fast følger av grav3yard girl, heeelloooo YouTube slave! Jeg fant faktisk kanalen(e) hennes da jeg var innlagt på sykehuset, og nettet der ikke dugde til annet enn nettopp.. YouTube.

30årene er tiden for en liten livskrise, eller? Jeg er jo så lett påvirkelig og har selvsagt klikket hjem 2/3 av alt hun deler og tester. Konseptet med mystery boxes eeeeelsker jeg! Jeg var selvsagt den som handlet drøss med drit og juggel på tivoli, da jeg var liten. Dere vet de overraskelses posene? Yess.. har ikke styr på hvor mange smykkeskrin som ble fylt av drit, som disse inneholdt.

Uansett, avsporing tilside, mystery minis konseptet til funko går ut på å samle figurer fra div temaer. For hver boks er det en viss sjanse for hver figur. Noen har en like stor sjanse, andre inneholder litt mer eksklusive figurer det er vanskeligere å få fatt i. Figurene er overraskende bra utført, og ser ikke ut som noe billig drit. Kanskje greit med tanke på prisen på disse…

Først ut er skjønnheten og udyret! La oss se hva som dukket opp denne gangen.


Lymiere!

Dette er defintivt noe dere vil se mye til fremover, har nemlig et dryss av de. Vanskelig å ønske seg no til jul, si!