12/31/18

Kylie Cosmetics – Cold As Ice

Denne dumpet ned i postkassen en stund før jul. Jeg hadde siklet på den siden sneakpeaks bildene kom ut, så jeg var ikke sein da de i tillegg annonserte fri frakt. Denne er skikkelig spesiell, og kanskje litt utenfor min komfortsone om dagen, men den minner meg sånn om min ultimate favoritt fra Isadora, at jeg måtte bare ha den. Jeg tuller ikke når jeg sier jeg gravde ut rester fra denne Isadora leppestiften da den var tom, og gråt store krokodilletårer da den ikke lenger solgtes. Love love LOVE!

11/4/18

KIMOJI – Peach

Er det noen av dere som rakk å få hendene i denne, da den slapp ut? Peach emoji parfymen til KKW, aka rumpe ikon parfymen. Jeg gjorde det, vet ikke om jeg skal si dessverre.. Den lukter kjempegodt, men kvaliteten er jo noe helt annet! Lukten forsvinner dessverre etter allerede et kvarter, og den står egentlig bare til pynt i hylla nå, triste saker.
Er det noen som har andre av Kim sine parfymer, og holder lukten bedre?

11/2/18

Chloé

Halloooo. ny favoritt parfyme.
Det er sjeldent jeg klarer finne meg en ny favoritt, men denne har tatt meg med storm. Jeg var på utkikk etter bryllupsparfymen da jeg kom over denne, og flasken i seg selv er jo sååå søt. Selv om denne bare er en EdT varer lukten av den virkelig i timesvis!

06/10/18

Marc Jacobs Divinine Decandence

Denne falt jeg for da vi var i Roma/Irland, og det tok ikke lange tiden før den måtte i hus.
Akkurat nå er det faktisk nok en parfyme fra MJ som står på ønskelisten. Er det noe jeg er avhengig av er det virkelig parfyme.


Mannen er på Rudskogen i dag med en kamerat, så her er det alene tid. 

Tooth fairy går i bakgrunnen, blogg, blogglesning, tlf spill i senga, akk.. det har virkelig vært full rulle i det siste både med bryllup, og hytte. Nå er det tid for å lade batteriene.  

02/17/18

Rituals…

Er det noe jeg er hektet på om dagen, er det produkter fra Rituals.
Jeg har seriøst fylt hele hylla på badet med haugevis av forskjellige såper, og skrubber.
Gleden var stor da jeg attpåtil fikk 2 gavesett i favoritt serien, under juletreet, glis.

11/12/17

I want it all

Mitt forrige kjøp fra Kylie cosmetics var dette. Det har blitt en storfavoritt. Perfekt å pakke i vesken, og ta med på ferie. Øyenskygger, blush, og bronzer i ett. Perfekt!
Nå kjenner jeg at jeg er superspent på julekolleksjonen som antakeligvis er rett rundt hjørnet, lov å håpe i hvertfall, si ;)

09/7/17

KKW contour

Det er visst mye nytt i sminkeskuffen som ikke er kommet ut her enda. Slik går det når det lagres mer innlegg enn det publiseres, hehehe.
Først ut er krem kontour settet til KKW (Kim Kardashian West).
Er veldig fornøyd med disse, de er lette å blende ut, og endelig en hvit nyanse som er hvitere enn meg, yeey!