03/19/19

Tokyo Treat Februar #5

Pokemon Chocolate Puffs
Disse maispuffene fulle av kalsium skal smake sjokolade. På esken vises det også at de skal kunne fungere bra med melk, noe jeg forstår for dette var rett og slett Coco puffs!

Ville jeg kjøpt disse igjen.. Ja👍

03/14/19

Tokyo Treat Februar #4

Calbee Chocolate Dipped Chips
Dette så ut som min favoritt ved første inntrykk. Men dessverre drukner chipsen i smaken av sjokoladen. Skal ærlig si at jeg heller ikke er noe fan av sjokolade smaken, altfor tung og mørk.

Ville jeg kjøpt denne igjen.. Nei👎

Cat Paw Marshmallows
Helt vanlig marshmallows, men så søte!

Ville jeg kjøpt disse igjen.. Ja👍

Chocolate Umaibo
Dette er en mais snack dette av sjokolade. Med smaken av det vi nordmenn vil referere til som kunstig sjokolade er den rett og slett ikke noen fulltreffer. Ikke noe smash her med andre ord.

Ville jeg kjøpt denne igjen.. Nei👎

03/13/19

Scratch Magic Notes

Denne saken fikk jeg faktisk i bursdagsgave. Notepad, der man ikke skriver men skraper. Under det matte sorte laget finnes det holografisk sølv. Fascinerende sak, så jeg bestilte meg faktisk noe lignende som dere får se i et senere innlegg.

Formen om dagen er ikke helt på topp. Tilbragte dagen i senga i et mørkt rom mesteparten av gårsdagen. Så i dag har jeg tatt en halvtime med yoga og rulling for å prøve løsne opp litt i denne slitne skrotten.

03/13/19

Kit Kat Matcha

Følte meg litt snytt da det dundret 3 slike mini pakker ned i posten, for 50 spenn. Haha. Noen leste ikke beskrivelsen helt, gitt!
Matcha er jo en veldig stor deal der nede, og jeg måtte bare teste. Jeg er rett og slett positivt overrasket, disse var gode!
Ville jeg kjøpt denne igjen.. Ja! 👍

03/11/19

Work it

God mandag!
Jeg startet dagen på treningsrommet, yes! Det er allerede oppe å går. Ting gikk veldig mye kjappere enn planlagt, da vi fikk tak i det vi trengte på null komma svisj. Det var de 4 mnd vi hadde planlagt på å bruke på å gjøre ting klart, liksom.. ehe.
Vi mangler fremdeles et par ting, blant annet speil og tv. Men, alt til sin tid, altså neste uke i casa de Bredesens.. Utålmodig, si!

03/7/19

Snø

For en kreativ overskrift, dere! Himmelen har spydd ut snøfiller det siste døgnet, og jeg synes rett og slett det er for fint ute til å bli sur.
Jeg har faktisk pyntet til påske alt jeg, er det innafor? Haha. Ellers føler jeg meg litt sånn.. meh.. om dagen. Ligge i senga å se House Hunters, mens jeg spiller Toon Blasters er livet. Bloggen går liksom bare sin gang, hallo forhåndspubliserte innlegg i 2019, for detta går ikke!

03/6/19

Tokyo Treat Februar #3

Canada Dry Sparkling Sangria

Denne sangriaen skal være en miks av drue juice, og sangria smak. Denne var rett og slett mindre god, og hadde denne typiske falske drue smaken. Minner rett og slett som druejuice, med en haug med kullsyre.

Ville jeg kjøpt denne igjen.. Nei👎

Calbee Vegetable Salad Heart Chips

Disse skal ha en smak av forskjellige grønnsaker, og skal visstnok være sunne. Til tross for det er de faktisk kjempegode.

Ville jeg kjøpt disse igjen… Ja👍

Japanese Mikan Kit Kats

Det første som slår deg når disse åpnes er en duft av påske, rett og slett. Som en appelsin kit kat, hva er mer påske enn kvikk lunsj og appelsin da.

Ville jeg kjøpt disse igjen..? Ja👍

03/5/19

Tokyo Treat Februar #2

Super Heart Chiple

Ris snack med krydder formet som hjerter. Denne var vi super skeptisk til, men ble definitivt en favoritt! Den minner rett og slett så mye om kinamat, at denne dagen måtte vi bare ut å handle inn take away fra kinaen.

Ville jeg kjøpt denne igjen..? YES! 👍

Shin-Chan Chocolate Stars

Dette er et ramune godteri, formet som stjerner og skal smake sjokolade. Nja.. man kjenner kakao smaken, men denne er veldig hard og smaken er rett og slett ikke den beste.

Ville jeg kjøpt denne igjen..? Nei. 👎

Kimchi Rice Puffs

Jeg ELSKER rice puffs, og de minner veldig om churros i mine øyne, haha. Men jeg må dessverre si at denne Kimchi smaken ikke falt i smak..

Ville jeg kjøpt denne igjen..? Nei. 👎