14 thoughts on “Å være sterk..

  1. Dette er så utrolig sant, jeg blir alltid grepet av de ordene som står nedskrevet her,, og like mye hver gang jeg ser dem. Det er akkurat som at man har en tendens til å glemme dem i hverdagen, når man støter på problemer – så kan man fort føle seg litt svak/nedfor, selv om man alltid kommer styrket gjennom de tunge tidene man opplever på veien. Tusen takk for en fin reminder, jeg har nemlig følt meg litt nedfor siden onsdag, og menneskene rundt meg har merket det uten at jeg har merket det like godt selv, motivasjonen har bare vært borte og jeg har følt jeg har svevd litt med, bare, om du skjønner. :-) Så tusen takk for denne reminder’en, den kom på et fint tidspunkt for min del i hvert fall :-) Håper du har hatt en fin helg? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.