38 thoughts on “Klar for halloween

  1. Hmm.. Ikke sikker! Men kos deg masse! Vi har halloweenparty på lørdag her, men da reiser vi i bryllup i København, så kanskje neste år! *jeg å vil kle meg ut *

  2. SV;Takk! Var en dag for et par måneder siden jeg kjedet meg,og ville teste idéen ut. så mange bokmerker etterpå er det fremdeles morsomt å pusle med.. Har gitt de til familie og et par venninner:)

  3. Hehe, liker slike sneak-peak bilder, tenkte jeg skulle ta et slikt selv i går også før jeg dro ut og heller vise kostymet mitt i dag, men jeg klarte ikke dy meg fra å holde på spenningen :p Hehe. Gjetter på at du kanskje var en bunny, eller? :-)

    Tusen takk for kommentaren på innlegget om rusproblematikk. Jeg vil absolutt tro at det er veldig emosjonelt for deg å møte på mennesker du har vært i omgangskrets med tidligere i livet, som nå står og selger blader som er utarbeidet av rusmisbrukere. Det hersker ingen tvil om at det er sterkt. Selv kan jeg faktisk ikke nevne en person av dem jeg gikk på u-skolen med, som jeg vet at har havnet i rusmiljøet og ikke fått livet sitt på rett kjøl igjen. Tror jeg da. Og det er jo utrolig bra. Men jeg så ei på bussen når jeg var hjemme for noen uker siden som jeg synes det var noe veldig kjent med, og hun var så utrolig rusa, men klarte ikke plassere henne. Hun kan ikke ha vært eldre enn meg, trolig et par år yngre. Det er forferdelig å se hvor galt det kan gå.. De tilbudene som er her i Norge er ikke holdbare, for det er ikke opprettet noe godt ettervern som møter dem ute i samfunnet når de er ferdigbeh. i rusomsorgen, og det må absolutt gjøres noe med! Enig med deg i at vi hjelper andre land før vi hjelper våre egne, vi gir rett og slett opp de mest sårbare i vårt eget samfunn, og det er ikke riktig i mine øyne i hvert fall. Tusen takk for at du delte din mening i kommentarfeltet mitt, jeg setter pris på det :-) Håper du hadde en fin kveld i går? :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.