En mnd igjen!

Ikke nok med stresset i mitt eget hodet, men så er det julestresset også. Tenk at det i dag bare er en mnd igjen til julaften! Shit, som tiden flyr.
I år bestemte jeg meg for at dette var året der jeg var tidlig ferdig.
Og slik ble det også, jeg er omtrent helt ferdig, og det er så vanvittig deilig. Postmannen derimot synes kanskje ikke det er det? Hoho..
Jeg har fått nye medisiner som fungerer, litt for bra kanskje for jeg har sovet bort halve dagen. Kroppen min trenger å slappe av, så prøver og ikke fylle dagene med så altfor mange planer. Selv om det var koselig med sushi og filmkveld i går.
Nei, nå gleder jeg meg til å begynne gave innpakkingen, og alt annet som har med jul å gjøre!

Er du i gang med julegavene, og begynner julestemningen komme snikende? 

19 thoughts on “En mnd igjen!

  1. julestemningen er ikke hos meg helt enda, og har bare kjøpt en gave. Men jeg gleder meg utrolig masse til juletiden alikevell! Håper du blir bedre av de nye medisinene!

  2. Er mer eller mindre ferdig med gavene, de er ferdig innpakket og fordelt i poser som skal leveres til hver enkelt. Har ikke julestemning enda, men det synes jeg er på sin plass for det er faktisk ikke desember engang. :-)

    • Puslespillet ved kommenteringen er som oftest av, men taes på en gang i blant for å bli kvitt spammere. Kjedelig, men dessverre nødvendig ;/
      Så koselig å høre, selv om kommentarer er hyggelig, så er det jo det at noen leser som telles!

  3. Er snart ferdig med julegaveshoppingen jeg også og det er herlig! Det er ikke alltid like enkelt å finne ut hva man skal kjøpe til alle så da er det fint når gavene er på plass. ;) Så bra at de nye medisinene fungerer da. Kroppen trenger jo å slappe av.

Leave a Reply

Your email address will not be published.