Last night og litt MS snakk

Er vel noen ting jeg har glemt å gi dere oppdatering på.
D-vitaminen er litt høyere, men fortsatt mangel så må spise vitamintilskudd.
Jeg har valgt å fortsette på beatferonen, siden jeg ikke har utviklet antistoffer, til ihvertfall etter jul. Så der er det ikke noe nytt, hvilke medisiner jeg bruker som ikke er direkte ms relatert, det velger jeg å holde for meg selv.
I går hadde vi den årlige familie middagen, og for min del kunne det gått bedre. Med d-vitamin mangelen har det nemlig kommet noe som gjør spising vanskelig også. Har vel noe med fordøyelsessystemet å gjøre. Maten rekker nemlig ikke komme ned før den kommer opp igjen, dette gjelder særlig rødt kjøtt! Ganske slitsomt skal jeg si dere..
Nå har jeg visst også klart og bli forkjøla, f*en!! Satser på det er over innen i morgen, for dette har jeg ikke tid til nå..

Gårsdagens antrekk (nei, jeg har ingen bilder av det på..)

5 thoughts on “Last night og litt MS snakk

Leave a Reply

Your email address will not be published.