I like my money right where I can see it – hanging in my closet

Ett av årets nyttårsforsetter er å forandre på dette. Jeg har ikke bruk for mer unødvendig dill dall jeg aldri bruker. Selv om jeg skal ha den, at jeg kjøper bare plagg som passer til alt nå. Og ja, det var faktisk minus januar i forsettet altså.
Det er vel kanskje ikke så mye at jeg vil slutte å shoppe, som at jeg må. For jeg har faktisk ikke plass til en eneste kleshenger til i skapene mine.. kan jo kaste klærne mine, men herregud alle som kjenner Lilli vet vel at det ikke går an!


16 thoughts on “I like my money right where I can see it – hanging in my closet

  1. samme overskriften hadde jeg også for litt siden, etter å ha vært på shopping:) kjempe fin kjole der, og et lite tips, i stedet for å kaste klærne, gi de vekk til folk som trenger de.. eks. u land.. det gjør jeg og det føles godt å vite at klærne jeg ikke setter pris på lengre kan leve videre hos andre som setter veldig pris på det.

  2. Å-ja, kjenner til det du beskriver her ;p Har ikke plass i skapene mine selv, men likevel bare fyller jeg på, og fyller på. På tide å ta en opprydding igjen og gi det jeg ikke bruker til Frelsesarmen nok en gang :-) Kjolen så forresten veldig fin ut, den vil nok passe fint til deg! =)

  3. // ja da blir det litt vanskelig. er det “seperasjonsangst” eller en samle mani og kanskje jeg får brukt for det senere tankegang som gjør det?

Leave a Reply

Your email address will not be published.