Ut på nye eventyr

Som dere kanskje skjønte var vi i spektrum og heiet på Plumbo på lørdag.
Alt gikk bare galt, stress, buss for tog, enda mere stress, problemer med å finne riktig plasser, folk som ikke er der når de skal osv. I tillegg knapt søvn natten før. Lekt supermann ryddet og vasket, hatt besøk, skiftet på fisker, og bare alt på en gang. Kanskje i så rart jeg har gått på en skikkelig kræsj nå. I går var jeg virkelig ikke sikker på om jeg kom meg opp av sengen engang. Så tilbragte dagen på sofaen med serier på skjermen og gjorde absolutt ingenting.
Middagen fikk jeg til og med levert på døren, herregud jeg synes så synd på dere som ikke har mamma’er som lager hjemmelaget mat!
Denne uken skal jeg fortsette å gjøre absolutt ingenting, minus det jeg må!

6 thoughts on “Ut på nye eventyr

  1. jeg liker plumbo, og har vært på konsert med de et par ganger, men jeg føler ikke at de fortjente å vinne. Norsk musikk internasjonalt har vel aldri slått gjennom?

Leave a Reply

Your email address will not be published.