Opptatt med Friends

Hei og hopp. Formen er ikke helt bra om dagen, men allikevel klarer jeg ikke si nei til å gjøre ting. Innimellom har jeg bare lyst til å skru av tlf og la nettet være så jeg virkelig kan få slappet av. Jeg har jo ikke lyst til å ligge rett ut, dermed har jeg vanskelig for å gjøre det også. Men nå skal jeg prøve å slappe av med Friends boksen, er allerede på sesong 7!

14 thoughts on “Opptatt med Friends

  1. Shit du har litt foran deg nå ja;) Jeg og kjæresten så faktisk alle sesongene like etter at vi var sammen siden han ikke hadde sett så veldig mye før. Det er jo en serie de fleste har sett under oppveksten siden det har gått på tv hele tiden. Det var jo det store i mange år! Håper du koser deg=)

  2. digger serien friends, synd den ikke går på tv’en nå mer, gledet med sånn for å komme hjem fra skolen, for da startet favoritt programmet mitt friends <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.