What to write..

Hver gang jeg setter meg ned for å skrive et hverdagslig innlegg blir det bare ikke noe greie ut av det. Begynner snart å tro at bildeblogg er tingen for meg, hmm..
Har vært ute på tur med Anniken i dag, kjøpt nye venner til gullfiskene. En av de (Peter Pan) ble nemlig drept av denne Nils i går (mallefisken). Så nå er morderen flyttet og to nye gullfisk har flyttet inn i stedet, Anniken og Marius haha!
Hvil i fred Lucy ♥

image

image

image

6 thoughts on “What to write..

  1. Mmmm kos! Jeg var faktisk å så i en stor dyrebutikk i går for første gang på mange år. Masse rart og fine farger å se på! Jeg har noen ideer til hverdagsinnlegg om du ser på utfordringen jeg la ut sist nå, går jo ann å dele de opp. Det skal jeg iallefall fremover. Håper du koser deg i helga=)

Leave a Reply

Your email address will not be published.