Lenge leve kaffe

I stedet for å rave rundt på byen i helgen har jeg faktisk holdt meg hjemme. Solarium er det eneste som har stått på timeplanen, og alkoholen ble byttet ut med kaffe.
Det har kanskje noe å gjøre med at jeg nærmest har trengt fyrstikker for å holde øynene åpne. Jeg har vært så trøtt at jeg sovner flere ganger før jeg i det hele tatt kommer meg opp av sengen. Her om dagen holdt jeg til og med på å dra på butikken i pysjamasbukse full av store sorte kuer! Takk gud, så gikk det opp for meg i siste øyeblikk hva jeg faktisk hadde på meg..

image

6 thoughts on “Lenge leve kaffe

  1. Greit å slappe av litt hjemme også:) Er den kaffen god? Så den på butikken i stad og funderte på om jeg skulle kjøpe den eller ei.

    SV;Takk:) Det er jo greit med litt vekselsvis med varme og “avkjølende” dager. Er ikke sånn “vil-ha-syden-temperaturer-hver-dag” type. Men noen gode fin dager er bra:)
    Håper du har hatt en fin helg også, har hatt det selv:D

  2. Haha, hysterisk! Har flere ganger tenkt meg på butikken uten BH og for stram skjorte, HELDIGVIS har det også gått opp for meg før jeg er dratt :p

Leave a Reply

Your email address will not be published.