With great power comes great responsibility

Jeg har vel nevnt at de nye sprøytene, avonex, er supermann sprøyter. Rettere sagt har de  færre bivirkninger enn hva betaferonen hadde på meg.
Jeg har hatt timeplanen full den siste mnd, og jeg har klart meg greit. Helt til onsdag.. Onsdag våknet jeg i så forferdelige smerter i hofter/bekken, som jeg først ikke forstod hva var. Så kjente jeg det.. Kramper.. Så forferdelige at ikke engang de morfinliknende smertestillende mine fjernet de.
Fra onsdag ettermiddag til torsdag sov jeg faktisk i 18 timer!
Med betaferonen fikk jeg advarsler før det gikk så langt, men det gjør jeg tydeligvis ikke med avonex. Så nå er jeg nødt til å begynne å styre selv hvor mye jeg gjør om dagen, så det ikke går galt. Men det er i allefall bedre å være helt utmattet i periodevis enn å være det konstant!

Og som de sier; With great power comes great responsibility

3 thoughts on “With great power comes great responsibility

Leave a Reply

Your email address will not be published.