Elf anmeldelse

Jeg lovte jo noen her en e.l.f anmeldelse da jeg fikk pakken i posten. Men har hele tiden blitt utsatt, så fikk jeg laget det og det forsvant i arkiv utkastene. Ikke at jeg bruker sminke så ofte at jeg fikk laget noen anmeldelse før heller, hoho. Må bli flinkere på det nå som jeg har roet ned solariumsbruket.

image

image

Bronzer
+ Føles lett å ha på huden, gir en fin farge.
– Kan være noe vanskelig å blende ut, særlig med foundation eller krem under.

Healthy Glow Bronzing Powder
+ Lett å påføre, trengs ikke mye.
– Litt for mye glitter, så egner seg best til sommerbruk.

image

All over cover stick
+ Denne saken her er fantastisk! Dette har vært min følgesvenn i mange år nå, og jeg oppdager stadig nye sider av den. Rett etter jeg hadde skrevet forrige anmeldelse (gammel blogg) snudde jeg helt om på meningen min om denne. Jeg har aldri vært borti maken til dekkende concealer. Dette er den eneste som klarer å få mine trette panda øyne til å se mer våkne ut, uten at jeg ser gråaktig ut! Et bittelite strøk over foundation, så dekker den til og med alle fregnene jeg har fått av solingen.
– Litt “seig” og klissete, her er tynne lag tingen (uten at det går utover dekkevne). Ganske sterk “appelsin” aktig lukt.

image
Tinted Moisturizer
Jeg vet ikke helt hva det er med huden min og BB creams, men jeg får det overhodet ikke til å funke, da hele ansiktet mitt glinser, selv med pudder over. Så denne blir det vanskelig for meg å si noe om.

Liquid Eyeliner
+ Enkel å legge, fin sort farge.
– Vanskelig å fjerne ujevnheter etter påføring, så denne må du nesten være litt dreven for å få til å se bra ut. Ellers blir det lett grå punker.

image

Blush
Akkurat her gjorde jeg en bommert i fargevalget, da huden min var for mørk til at fargen (Shy) synes.  Men utifra min forrige kan jeg allikevel si den er bra, føles lett på huden, og har fint shimmer i seg.

Clarifying Pressed Powder
+ Denne er helt fantastisk å ha på huden. Særlig om du ikke har noe under. Gjør at huden din føles silkemyk og føles absolutt ikke tettende ut på huden.
– Påføreren er umulig å bruke for å få det jevnt, men hey hva har man koster for!

image

Lipstick
+ Fine farger, lett å påføre uten å komme utenfor.
– Litt skuffet over fargene i virkeligheten i fht på nettsiden.
Øverst er fargen Nostalgic, Fearless & Sociable

E.L.F har forresten nå gjort om sidene sine, så norske priser vises ikke lenger. Så pass på at du ikke går over 200 kr grenser med frakt i tillegg (etter hva jeg har forstått), med mindre du vil betale toll!

Har du testet noe fra E.L.F? 

15 thoughts on “Elf anmeldelse

  1. Ble helt utrolig overveldet av headeren! Inspirert av rockabilly stilen? Klærne var hvertfall utrolig fine!

    Har aldri prøvd noe fra E.L.F, men den røde lipsticken ser skikkelig fin ut :)

    Skulle gjerne funnet ut av hvordan jeg bruker rød leppestift..

Leave a Reply

Your email address will not be published.