Leveranse av levende på døren!

image

image

image

image

image

image
Når familiemedlemmers akvarium sprekker (igjen), så har man ikke så mye annet å gjøre enn å ta imot nye fisker.
Fire nye gullfisker flyttet inn her i går kveld, de to oransje med størst slør og de to største gule. Så nå har jeg altså hele syv gullfisker, herre føler jeg bor i en dyrebutikk når jeg ser all aktiviteten der inne nå!

5 thoughts on “Leveranse av levende på døren!

  1. Fisker er jo fine å ha de:)
    SV;Mhm:) Blir morro! Er nok ikke så alt for mange som har hørt om de,men de begynner å gjøre seg kjent i verden:) Har hørt om Dj Broiler:)

  2. hehe, leveranse på døren:) Godt at du kan hjelpe til da, og ta imot når andre ikke kan ha de:)

    //håper inderlig du slipper å gå på ræva på isen, for det er jaggu ingen god opplevelse,
    Prøve meg på trening idag, men øvelser som inkluderte rompa måtte utebli, jeg prøvde men ga opp. Kanskje lurt å lytte til kroppen eller halebeinet;) så slipper jeg å risikere å bli sykemeldt på ubestemt tid.

Leave a Reply

Your email address will not be published.