No mirror makeup challenge

image

image
En av tingene jeg måtte teste ut forrige uke. Ikke noe speil, M bestemte hvilken sminke/farger.
Jeg er helt wow av øyenbrynene. Mørkeste øyenbrynspenn og traff så bra?! Til og med løsvippene er klart å festes i egne vipper, ikke midt på øyenlokkene.
Og ja, jeg ser ut som en rotte, med snus i kjeften. Noe M følte for å dele med en full bensinstasjon lørdagsnatt..

Har du noen gang prøvd no mirror makeup challenge? 

6 thoughts on “No mirror makeup challenge

  1. hehe, det har jeg ikke prøvd nei – men jeg vet at jeg hadde ikke klart det så bra som du klarte.. jeg tror bare mascaraen hadde blitt problemer hvis jeg skulle hatt den ordentlig. Helt besatt på at hårene ikke må limes fast i hverandre, og da trenger jeg speil. Jeg syns du var super flink, og du ser ikke ut som en rotte!

Leave a Reply

Your email address will not be published.