I have a problem..

image
Venstre til høyre, haug 1 brukt 1-2 ganger, haug 2 aldri brukt, haug 3 brukt ofte. Og dette er bare plaggene som henger(!) i ett av tre skap. Oh.My.God..
Som dere skjønner driver jeg å rydder i skapene om dagen, har ryddet vekk julen, tatt klesvasken, oppvasken og egentlig alt som trengs å gjøres. Nødt til å lære meg å ta en ting om gangen, ser ut som et bomba horehus her. Nei det var vel en understatement, jordskjelv eller tornado ville vel vært mer passende..

7 thoughts on “I have a problem..

  1. haha, good luck:)) ikke så lenge siden jeg hadde oppryddning, og da ble det en søppelsekk med klær, sko og vesker som blir shippet avgårde til mennesker som trenger det mere enn jeg gjør:)

  2. Sånne ting tar tid, men det er jo litt kos å få oversikt over hva man har også da! Skal du kvitte deg med noe av det da? Jeg fikk nylig høre om bloppis.no loppemarked på nett, vurderer å prøve det selv iallefall

Leave a Reply

Your email address will not be published.