Det ene nyttårsforsettet som ble til hundre

I år, som alle andre år, hadde jeg ingen planer om noe nyttårsforsett. For jeg klarer jo aldri holde de uansett.
Men plutselig har det blitt så mange til jeg vil ha annerledes i 2013, at nå kunne jeg sikkert fylt en hel bok!
Godt i gang med mange av de allerede, så ønsker meg selv herved lykke til med resten.

Ett av de er forresten å komme i gang med treningen igjen. Jeg måtte nemlig legge den på hylla i høst, pga en splitterpine gærn puls.
Derfor tok jeg på fredag en 24-timers ekg for å se om de kan finne ut av dette tullet. I 24 timer gjorde jeg det som jeg fra før av har skjønt bidrar til å øke den. Noe som har gått utover formen resten av helgen også. Men jeg er nesten ferdig med å rydde opp alt her, så jeg sier meg fornøyd allikevel jeg.

SONY DSC

3 thoughts on “Det ene nyttårsforsettet som ble til hundre

Leave a Reply

Your email address will not be published.