Those days

Ingenting har gått som planlagt denne uken. Formen er rett og slett crap, og den gode treningsuken jeg skulle ha var bare å glemme.
Deilig at kulden begynner å gi seg, ettersom kulden har stor innvirkning på de av oss med MS. Det er lenge siden jeg har vært så sliten og trøtt. Når jeg endelig klarer å komme meg opp av sengen langt på dag, må jeg bruke ihvertfall en halvtimes motivasjon i sengen før jeg kommer meg opp, og da går jeg bare å legger meg på sofaen med en bok.
Ååå for første år noen gang, må jeg si SOMMER KOM TIL MEG NÅ!!

Jeg tusler bare rundt i pysjen og tøfler om dagen. Elsker de nye Jean Paul tøflene jeg fikk til jul. Har et helt dusin tøfler, men ingen slår Jean Pauls! Det gamle paret mitt er helt utslitt, så var på tide med noen nye. 
image

Flere som lengter etter sommeren? 

4 thoughts on “Those days

  1. Jeg lengter veldig etter sommer, og i skrivende stund savner jeg tøffler også, *kald på tåsan*
    måtte det bli vår og sommer snart!

Leave a Reply

Your email address will not be published.