Ski på beina vs..

..Tøfler på beina!

Her går det i sistnevnte, påske eller ei.
Det ser så utrolig koselig ut å gå på ski. Jeg har så lyst jeg også. Solen som skinner i snøen, i et vakkert vinterlandskap. Helt til jeg husker den gangen for sånn ca 17 år siden, hvor jeg hadde ski. Den gang hadde vi en meget praktisk hage til å gå på ski for en liten skrott som meg, som var i 7-8 års alderen.
Jeg spente skiene på meg, og gikk flere runder rundt huset. Det var så moro. Helt til jeg falt, og lå der. Ikke kom jeg meg opp, og ikke fikk jeg spent av de fordømte skiene heller. Hver gang jeg prøvde reise meg opp, skled jeg bare ned i en enda mindre komfortabel stilling. Godt jeg alltid har vært fleksibel! Husker fortsatt min desperate trykking, med til og med skistavene, på de fordømte harde møkka knappene, som holdt skistøvlene fast i de altfor lange upraktiske tingene man kaller ski.
Jeg frøs mer og mer, hylte mer og mer. Kastet snøballer i veggen til jeg ikke følte fingrene lenger, men ble ikke hørt. Til slutt kom min mor endelig inn på soverommet for å hente noe, og jeg tok den største snøballen jeg klarte å pælmet den i glass ruten så det sang. Endelig ble jeg oppdaget, og noen kom ut å hjalp meg. Skiene mine ble aldri rørt etter det! Hver gang jeg får lyst til å lære meg å stå på ski tenker jeg på denne opplevelsen, som sikkert ikke var så traumatisk som jeg føler det, og konklusjonen min er alltid at ski egner seg ikke for mine ben!
wpid-20130327_155020.jpg
 

God påske til dere, enten dere står på ski eller ei!

5 thoughts on “Ski på beina vs..

  1. Outch det hørtes ubehagelig ut, stakars deg. Tror det beste kanskje da er å hoppe tilbake på hesten hvis du skjønner hva jeg mener? ta en rolig skitur, med noen venner.

  2. Åhhh, jeg hater å gå på ski! Får også av og til lyst til å prøve igjen, men den tanken slår jeg raskt fra meg igjen :p Håper du har hatt en fin påske :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.