Svar På Spørsmålsrunde – # Personlig

Hvor gammel er du?
Det står vel under bildet mitt på høyre side her, jeg er 24.

Har du kjæledyr?
Ja det har jeg. En katt ved navn Luna Tallulah. Har også ett akvarium med gullfisker, men de er vel ikke akkurat kjæledyr.
I tillegg er den andre katten i huset, Prins, ofte innom her.

Hva liker du best og minst med deg selv?
Best så liker jeg vel det at jeg ikke bryr meg så stort om hva andre mener om meg eller mine meninger. Det skal mye til for å få meg til å snu på slike ting, uansett hvem du nå enn måtte være, eller måtte mene.
En annen ting jeg er veldig glad for er at jeg er en menneske kjenner, føler det i alle fall slik. Ser lett om en person passer meg, eller er falsk og unngår dermed å brenne meg på det senere.
Bare for å slå på stortromma her så tar vi med ett punkt til. Nemlig staheten min. Jeg er enkelt og greit ikke en person som klarer å gi opp. Jeg kan klage, sutre og si jeg gir meg, men jeg klarer bare ikke. Det ligger alltid i bakhodet mitt og gnager. Når denne staheten kommer, så går plutselig ting av seg selv, rart det der. Så langt i livet har jeg ett prosjekt jeg aldri har fullført, altså ett som er mulig å fullføre. Og det er jeg faktisk i gang med akkurat nå. Som sagt, klarer ikke la være å gjennomføre prosjekter jeg har startet på.

Over til det jeg liker minst. Jeg er en skikkelig neat freak når det kommer til husarbeidet. Det vil si.. Ikke når jeg er alene, men om jeg får besøk. Jeg klarer enkelt og greit ikke uventet besøk, nettopp fordi jeg trenger gjerne ett par dagers rydde/vasketid først. Om noen dukker opp uten forvarsel finner jeg alltid unnskyldninger for hvorfor det ikke passer. Og finner du på å bare dukke opp på døren.. vel ikke forvent at noen åpner!
Dette har vel ganske mye å gjøre med at det er ikke hver dag jeg har energien til å kaste meg over husarbeidet. Og ta litt hver dag, er ikke alltid mulig. Og den følelsen av at noen skal se hvordan det kan se ut her, selv om det kanskje ikke er så ille som jeg innbiller meg, den følelsen er forferdelig! Tenk å bare kunne klare å gi faen i akkurat det punktet der og a, så mye lettere ting ville blitt!
Jeg er en skikkelig tenker, det vil si, en overtenker. Jeg klarer ikke kaste meg ut i noe, og ligger i stedet og analyserer alle mulige ting. Tenk hvor mye jeg har gått glipp av på grunn av det der. Noen har sammenliknet meg med de gamle greske filosofene, da snakker vi overtenking da.
Noe annet jeg har blitt kalt er, planleggeren. Jeg planlegger alt! Omtrent ned til hvert minste sekund. Noe av dette har jeg så klart vært nødt til å roe ned på, jeg kan ikke planlegge alt lenger. Om jeg har en avtale, så kan du være sikker på at jeg kommer frem nøyaktig ett minutt før jeg skal, ettersom jeg har planlagt hele veien ned dit. Om uforutsette ting da oppstår, noe det veldig ofte gjør! Da skal jeg love dere jeg får et problem, og ender alltid opp med nærmest å jogge dit jeg skal, og kommer gjerne to minutter for sent..

Hvis du kunne velge kun EN drømmedestinasjon, hvor ville du dratt?
Det er vanskelig. Skulle gjerne sett hele verden. Men vil nok si frivillig arbeid med løver i afrika!

Hvis du skulle på en øy og kunne ha en ting med deg, hva ville det ha vært?
Kamera!

Hvor har du vært og reist? og hvor vil du reise?
Jeg vil reise over alt, men har ikke vært så mange steder foreløpig. Sverige, Danmark, Polen, Tyskland, Gran Canaria, Bulgaria og England.

bl

2 thoughts on “Svar På Spørsmålsrunde – # Personlig

Leave a Reply

Your email address will not be published.