Svar På Spørsmålsrunde – # Personlig 2

Blå eller svart?
Svart. Aldri vært noe særlig glad i blått, men kongeblått er fint!

Katt eller kanin?
Katt. Ja takk begge deler, men er dessverre alvorlig allergisk mot gnagere.

Hest eller hund?
Nei takk, ingen av delene. Må jeg velge sier jeg hund. `

Hvilken type musikk liker du?
Jeg har ingen spesiell sjanger jeg kan si jeg liker. Er litt all over the place på musikkfronten. Jeg er ikke en av de som må høre på musikk hele dagen lang, da blir jeg sprø.. Når jeg hører musikk så er det vel topplistene på spotify som blir brukt.

Hva slags hobbyer har du?
Bloggen, så klart. Jeg elsker å lese bøker. Bakingen begynner å komme seg igjen. Før var jeg så kreativ at jeg malte og tegnet, men det er blitt lagt på hyllen.

Hvor handler du klær?
Akkurat nå, ingen steder. Jeg har innsett at jeg har skapet fullt, og har ikke behov for mer. Så nå er det bare spesielt utvalgte plagg som blir kjøpt. Handlingen er litt her og der, men liker Gina, Nelly, H&M, Cubus. De typiske kjedebutikkene. Elsker mange av plaggene på BB også, men herre for en elendig kvalitet det er på plaggene der..

Hvem er ditt stilikon?
Ingen.. Jeg har aldri vært hun som nileser alt av moteblader, moteblogger eller liknende.

Din favoritt mat?
Fortsatt kinamat, kommer alltid til å være kinamat!wpid-IMG_20130111_154005.jpg

 3 unike ting ved deg?
Unike.. Dette var en hard nøtt. Jeg er meg selv, enkelt og greit. 

Hvilken type jente er du?
Jeg er hun som like gjerne kan gå i guttejeans og militær sko den ene dagen, og feminine kjoler med høye heler den neste. Jeg klarer fint å gå på butikken uten tre timer foran speilet, men skal jeg noe så er det noe helt annet. Jeg er hun som aldri er den mest høylytte i gjengen.

Hvordan tror du, du selv er på første inntrykket?
Hehe.. Jeg er nok ikke den som virker som verdens hyggeligste person, med mindre jeg har noe innabords. Jeg er veldig skeptisk til nye mennesker, og er ikke hun som blir bestevenn med deg første gang hun møter deg for å si det sånn!

Bruker du lang tid om morningene?
Absolutt ikke, jeg er hun som hopper om morgenen, løper rundt huset for å bli ferdig. Alt for å få noen ekstra minutters søvn her i gården.. For meg er det også stor forskjell på hverdags sminke, og fest sminke. Derfor slenger jeg bare på øyenbryn, concealer og pudder. Har jeg tid, også mascara.

Hva gjør du på fritiden?
Fritid.. Jeg er jo hjemmeværende så alt jeg gjør blir vel betegnet som fritid? Dog, skal man snakke om ms’en som jobb i dette tilfellet, så løper jeg rundt som en duracell kanin når jeg har mine gode dager. Da har jeg lyst til å gjøre alt! Husarbeid, trening, blogging, være med venner, dra på byen.. Blir rett og slett veldig rastløs om jeg ikke får gjort alt, når jeg kjenner jeg er i stand til det.

Hva gjør du når du kjeder deg?
Når jeg kjeder meg, setter jeg meg som oftest ned med pcn og leser blogger.

Hvordan vil du beskrive deg selv?
Jeg er sta, egen, og til tider meget vrang. Men liker jeg deg, så gjør jeg det meste for deg!

Hvordan har du det for tiden?
Jo takk, bare bra!

Hva inspirerer deg?
Bloggmessig? Interiørmessig? Livsmessig? Blir inspirert av mennesker som aldri gir opp.
Den som har inspirert meg mest av noen mennesker til den dag i dag, er Regine Stokke. Vi glemmer vel aldri hun!

Hva er din store drøm?
World peace? Haha, så klisjé at jeg klarte ikke la være.
At alt ordner seg, enkelt og greit.

6 thoughts on “Svar På Spørsmålsrunde – # Personlig 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.