Delfin hjelp

Jeg elsker Hortensia’er. Har hatt lyst på en i flere år, men denne blomsten krever mye vann. Og jeg vanne blomster..? Hehe.. Er ikke så flink til å huske sånt jeg!
Så nå har jeg fått hjelp av denne søte karen under her. Det er en delfin, som man stikker ned i jorden, og heller vann i. Den vanner blomsten av seg selv gjennom bunnen. praktisk. Kan iallefall si at denne her allerede ville vært dø uten, for den gjør jo ikke annet enn å drikke vann denne her. Holder rett og slett på å bli sprø av hvor mye den drikker, føler ikke jeg gjør annet enn å drukne den i vannbøtta og fylle delfinen.

image

image

image

Er du flink til å huske å vanne blomster? 

10 thoughts on “Delfin hjelp

  1. har ikke noen blomster, har bare hatt en kaktus en gang, men jeg tror ikke den trengte så mye vann da :P

    Ps: Takk for kommentaren på bloggen min!

Leave a Reply

Your email address will not be published.