Folk altså! Bråkebøtter og snegler

Først og fremst, denne mnd, som kommer nå, må være den verste mnd å få en stabil døgnrytme på?!
Ja, jeg snakker om russen. Fint at dere vil feire endt skolegang, men skulle ønske dere kunne gjort det på en litt mindre bråkete måte. Her om natten våket jeg flere ganger iløpet av en halvtime,  av at vinduene mine dirret, 04.00 på morgenen.. Av forbanna dundrende russefantomer! Greit dere tar den ut i helgene, men er det nødvendig å kjøre opp og ned gatene, med musikken på full guffe, natt til MANDAG?! FUCK YOU

Trege folk på solarium. Jeg antar jeg ikke er den eneste som hater å vente på fulle solstudioer. Skal du ta sol, så hver så snill, ikke kle på deg klær som tar ti år å få på igjen! Jeg må alltid rekke noe etter soltiden, handle, rekke buss mm. Da hadde det vært hyggelig om du ikke skortet ned min soltid ved at du må kle på deg. Det minste jeg forventer når du bruker så lang tid, er å komme inn til en ren solseng. Men nei, det har du ikke tatt deg tid til..

Dette ble et skikkelig sinna innlegg, men argh. Folk altså.
wpid-Effect-Booth-1357678026736.jpeg

3 thoughts on “Folk altså! Bråkebøtter og snegler

Leave a Reply

Your email address will not be published.