Sol og fotballkamp

Nei, nå må dere ikke tro jeg har spilt fotball. Noe så idiotisk som å løpe etter en ball, nei det driver ikke jeg med.. Se på, det kan jeg gjøre en sjelden gang. Iallefall sammen med en så liten søt krabat, som Luna. Ikke min Luna, men min venninnes Luna! Haha.
Akkurat nå føler jeg meg som en 80- åring. Kroppen skriker, stiv og støl, solbrent er jeg og.

Var en tur innom legen i dag, og fikk betablokkere. Ble nemlig bevist på sykehuset sist, at pulsen min er unormal høy. Som om jeg ikke følte meg nok som en 80- åring fra før av. Blærepiller og hjertemedisin, hva blir det neste? Haha.

Ellers har jeg sittet ute i solen og grillet meg selv. Var innom å kjøpte solkrem i dag, så nå får solen bare holde seg. Bare så synd det er meldt regn resten av uken. Høhø..

image

3 thoughts on “Sol og fotballkamp

Leave a Reply

Your email address will not be published.