Slapp dag, endelig

For første gang denne uken, kan jeg endelig bare ligge rett ut på sofaen. Uten dårlig samvittighet over at det er noe jeg må/bør gjøre. Hele uken har gått i ett, og det er noe skrotten min takler dårlig for å si det sånn.
I går var jeg så surrete, at jeg det ene sekundet spiste middag, det neste lå jeg på sofaen og leste se og hør, fortsatt med middagen på bordet. Jeg glemte rett og slett maten min, haha. Fikk beskjed fra andre, at de håpet jeg ikke brant noen lys denne kvelden, for å si det sånn! Godt man kan le av dette her også, gitt.
Så lei ting jeg driver med om dagen, at jeg faktisk har mareritt om det. I dag våknet jeg i tro at besøket mitt hadde dratt hjem, og jeg var alene. Fikk litt sjokk da noen lå ved siden av meg, og det gikk opp for meg at jeg hadde drømt gitt!
Regnvær passer meg forresten utmerket i dag, neste uke derimot, da bør solen komme.

wpid-20130501_144631.jpg

5 thoughts on “Slapp dag, endelig

Leave a Reply

Your email address will not be published.