De dagene

Bloggmotivasjon = null. Vet ikke engang hvordan jeg skal starte dette innlegget. Det er så vanskelig å dra seg selv opp av sengen om dagen, og det kreves selvsagt kaffe for å komme seg igjennom dagen. Synet er enda ikke 100%. Det kommer og går. Heldigvis er følelsen tilbake i arm og ben. De forferdelige øyeblikkene av følelsesløshet er også vekk, takk og pris. Plutselig mistet jeg nemlig kontrollen over de, og de føltes rett og slett bedøvet ut. Gelèbein. Jeg har vært så sliten, at kroppen til tider har begynt å skjelve.
Dagene består av sol, Harry Hole, surre bort resten, sove. Akkurat nå føles det ut som en forkjølelse sniker seg på og. Blæ.
Men, det er jo kjekt det og ;)
wpid-20130421_205413.jpg

3 thoughts on “De dagene

Leave a Reply

Your email address will not be published.