Fifty shades

image

image

image
Jeg har nå lest ferdig første bok, men kan ikke si jeg er så kjempe imponert så langt. Helt ok, men burde kanskje vært litt mer enn ok når det er over 500 sider..

Har du lest de? 

10 thoughts on “Fifty shades

  1. Har ikke lest de da de er så lange. Hørt at det er liitt for mye sex i de også. Det er jo veldig mange som synes de er fantastiske, men så er det en del som blir skuffet også. Tror deter fordi de har hørtså mye skryt at de bygger høye forventninger.

  2. Kommer meg pokker ikke lenger en det første kapittelet eller 2 fordi det er så bedritent kjedelig. Så nei :p

    • Haha, bok 2 nå, krysser fingra for at den er bedre.. Ellers kan jeg vel bare konkludere med at disse var jævla bortkasta tid.

  3. ikke imponert?? :D hæh, hva er det du sier :D jeg har disse tre bøkene, er enda på min første bok men ble helt gal etter mr grey fra første stund! :D trur jeg har kommet til side 100 å noe, men syns det var bra så langt :D

  4. Lest alle tre og synes fortsatt bok nr 2 er best. Men leste dem på engelsk da..nå har jeg akkuratt lest ferdig “siste” bok i Crossfire serien..og den er litt bedre enn 50shades.

Leave a Reply

Your email address will not be published.