Svar på spørsmålsrunde #4 – personlig del 2

Den beste boken du har lest?
Må si Millenniums triologien, bøkene som fikk frem lesehesten i meg igjen. De er fantastiske!

Den beste filmen du har sett?
Jeg er en film elsker, så her er det vanskelig å velge èn. Charlie og sjokoladefabrikken kanskje. Minner fra barndommen, og helt fantastiske farger!

Hva foretrekker du helst å lese? Hvilken sjanger?
Jeg liker bøker med litt drama og action, men er også glad i bøker som får frem latteren.

Hvilke typer filmer ser du aller helst?
Komedie – Drama

Hvordan tror du årets eliteserie ender?
Hvilket lag heier du på?
Eliteserie, hva er det? Antar du mener fotball. Til tross for en haug fotball entusiaster som har prøvd å påvirke meg, har jeg aldri forstått meg på denne fotballen. Har blitt tvunget igjennom èn fotball kamp i mitt liv, hvor det ble 0-0, moro. Det nærmeste jeg kommer en fotball kamp, er at jeg hører bråket fra godset kampene på hjemmebane, og som jeg elsker å høre de synge og hyle der nede du..
Så heia den som vinner!

Hva ditt beste minne fra 2010?
Oi.. Hva skjedde i 2010, beklager men gullfisk hukommelsen min klarer ikke huske èn ting jeg har gjort i 2010..

Hvis du kunne få ett ønske oppfylt, hva hadde det blitt?
Hmm.. den var vanskelig, det er så mye man ønsker seg. Så klart å bli kvitt denne sykdommen, men det er det dessverre liten sannsynlighet for. Men ønsker at den holder seg som den er nå, så jeg snart kan fortsette med fremtidsplanene mine.

Hvis du skulle på en øde øy og bare kunne ta med tre ting, hva ville du at tatt med deg??
Kamera, telefon og en bra bok

Har du noen planer for sommeren?
Det har vært frem og tilbake om jeg har skullet til Nord Norge i sommer eller ikke, men de planene er avblåst, så har ingen spesielle planer nei. Det er vanskelig å reise utenlands med tanke på medisiner osv, styr!

Hvor kunne du aller helst tenkt deg å reise på ferie?
Jeg er den type person som gjerne skulle dratt verden rundt. Ikke den som liker å dra på disse sydenturene hvor du møter på naboen, om dere skjønner hva jeg mener.
Har lyst til å oppleve nye kulturer, og se verden rett og slett.

Kan du si 3 ting om deg selv som vi aldri ville gjettet?
Nå kommer dere med vanskelig spm her. Jeg synes jeg er veldig åpen på bloggen, så det er vel ikke så mye jeg holder skjult?
Hmm.. Kanskje at jeg er tante til 8 stk? 7 jenter og 1 gutt. At jeg ble ferdig med feste perioden min allerede tidlig i tenårene, og at jeg hater at alle i omgangskretsen min er så opphengt i å dra på byen og drikke hver helg.

3 thoughts on “Svar på spørsmålsrunde #4 – personlig del 2

Leave a Reply

Your email address will not be published.