Svar på spørsmålsrunde #7 – Sminke

Hvilken sminke bruker du?
Jeg bruker ikke så mye sminke egentlig, mascara, concealer, og solpudder. Er veldig glad i å sette på falske vipper om det er noe spesielt.

Hva tenker du om dyretesting? Er du bevisst på det når du handler?
Jeg har veldig lyst til å svare ja. Men jeg skal være ærlig. Jeg synes dyretesting er helt forferdelig, men jeg har en vane av å bli så stresset da jeg står i butikken at jeg bare tar med meg det som ser bra ut, uten å tenke på hvilket merke det er.
Men jeg må få frem at jeg begynner å bli veldig bevisst på det. Jeg har ikke kjøpt produkter fra Isadora på ett halvt års tid, da en blogger opplyste meg om at de drev med dyretesting. (nå fant jeg akkurat Isadora på grønn liste, noen som vet hva som stemmer her?!)
Jeg prøver å bli flinkere til å tenke igjennom kjøpene mine, for jeg står jo ikke akkurat i butikken med listen over hvem som er dyrevennlige og ikke.
Prøver å holde meg til produktene jeg vet ikke er testet på dyr: Clinique, Lush, KMS, elf, H&M, MAC, OPI, og The Body Shop.


11 thoughts on “Svar på spørsmålsrunde #7 – Sminke

  1. Eg er enig… Skulle vært en app eller noe med slik info… Eg google litt! Eg vil ikke støtta de som teste på dyr, men som du seie… Ikke mye lett å vite alt!

Leave a Reply

Your email address will not be published.