Opp og ned, frem og tilbake

Hei og hopp! Jeg kan ikke tro at klokken ikke er mer. Jeg må si jeg føler meg ganske leggeklar, etter nærmere 4 timer sammenlagt i bil i dag.
For første gang på 6 år har jeg vært i Flå. Jeg har savnet dette stedet sånn, menneskene, naturen, fjellene, vannet… Absolutt alle ting du overser når du skal frem ett sted du er vant til. Til tross for at jeg var ganske redd jeg kom til å sende ett hat brev til Olav Thon for å ha ødelagt barndomsminnene mine, med kjøpesenter , hotell og slikt byvås. Men Flå var fremdeles Flå, det kan ikke engang Thon endre på.
Dog var det jo ikke under de beste omstendigheter vi var samlet der oppe i dag, ettersom vår siste forbindelse til Flå har gått bort. Da blir det liksom ingen grunn til å besøke Flå lenger, ingen familie igjen, ingen hytte.
Speaking of hytta, vi stoppet selvsagt på veien i dag for å se. Og det var ikke store forandringene, *phew* fred i sjelen. Tok noen bilder jeg bare må vise dere. Tok faktisk så mange bilder at jeg har ødelagt kameraet, igjen.

SAM_2609
SAM_2618 SAM_2624 SAM_2666 SAM_2688 SAM_2749

2 thoughts on “Opp og ned, frem og tilbake

  1. Sikkert et fint, trist og sterkt møte med et savnet sted i dag da, Kondolerer! Dere får ta vare på minnene og ta turen for å se av og til.

Leave a Reply

Your email address will not be published.