Julaften

Natt til julaften ble jeg nesten lurt, da det startet snø som bare det. Krysset armer og ben for at snøen skulle ligge, men neida. Regnet plasket ned, så mye at vi så oss nødt til å dra i kirken, og på gravrunde, i annet tøy. Var ikke mye rundt oss som minnet om julaften i går, mer høsten.
Men jul ble det. Til tross for at jeg ikke fikk dele ut pakker i går, glemte julekakene mine hjemme, og fikk minst pakker noensinne. Jeg liker tradisjoner! Ellers blir jeg litt trassen, haha. Uansett, pakkene mine inneholdt dyre ting jeg har ønsket meg, så det var ikke så ille med få pakker allikevel. Nå har jeg alt jeg manglet av bunadssølvet, parfymene jeg har nektet meg selv kjøpe, alkohol, neglelakker og skrubb. Kjøkkenmaskin, oppskriftsbøker, forkle og annet kjøkkenutstyr, rengjøringsbeholder og andre interiørting, og ikke minst nytt treningstøy. Iløpet av 2014 skal jeg visst bli den nye fotballfrue, lov å håpe ihvertfall ;) 
SONY DSC
SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC

5 thoughts on “Julaften

  1. Hihi så nydelig du! Fine gaver, mat og så klart fantastisk pus =) Glemte helt å si godt nyttår, ble så fortrylla av kaka!

Leave a Reply

Your email address will not be published.