Morsdag

For noen uker siden fikk jeg ny kjøkkenmaskin i hus. Den jeg fikk til jul viste seg å være helt håpløs, så den ble byttet inn i en annen type. Opprinnelig hadde jeg planer om en mindre maskin, men dere vet selgere.. Hun prøvde selvsagt å overtale til en større maskin, men ingen av oss hørte på hva hun sa, da vi stod og siklet på maskinen ved siden av. En dyrere modell igjen selvsagt, kremt. Så da ble det den da! Hercules Chilli måtte bli min! Jeg er forresten skikkelig frustrert over at de har ødelagt designet på  Kenwood maskinene, jeg har alltid drømt om det, og hadde aldri trodd jeg skulle stå i butikk å si, æsj jeg skal ihvertfall ikke ha den plastikk greia der. For let’s be honest, design har nesten like mye å si som funksjon.

Jeg måtte jo teste den da jeg fikk den, det var selvsagt et par ukers ventetid, og kaken ble ikke akkurat vellykket. Derfor tenkte jeg at nå til morsdagen skulle jeg safe med en kake jeg har laget før. Vel.. Det gikk rett vest det og, så enden på visa var at jeg måtte rusle ned på butikken i går å kjøpe en toro pose. HAHA. Vel vel, finnes de som ikke klarer å lage det engang, trøster meg med det nå som hjernen tydeligvis ikke klarer bake engang.
Min mor liker ugler, og vi liker å tulle med at hun er en ugle, så til tross for toro kake, så ble den iallefall gjort opp for med pyntingen!
image

image

image

image

11 thoughts on “Morsdag

  1. Woow, sååå fin! Skikkelig stilig ^^ Huff da, hørtes stress ut med kjøkkenmaskin da, men bra det ordnet seg <3 Moren min misliker ugler, så hadde jeg gitt henne den tror jeg ikke hun ville forgudet den akkurat! Men jeg kunne godt tenkt meg den, hihi :) Du er forresten kjempepen :D

Leave a Reply

Your email address will not be published.