Vibrerende hus og knekte briller i en snøstorm i april

For et vær! Jeg fikk nesten hakeslepp da det plutselig lavet ned de største snøfillene så langt i år her i går. Jeg som har pakket vekk vintersko da gitt. Heldigvis la det seg jo ikke, men det ble øs pøs regn i stedet.

Jeg er så trøtt i dag, at det innlegget var lastet opp for alt for lenge siden jeg har bare glemt å trykke publiser. Hehehe.. Det har kanskje noe å gjøre med at det ikke har blitt mange timene med søvn i natt. Da jeg endelig sluknet startet hele huset å vibrere, det vil si, alarmen på klokken til besøket mitt gikk av. Og når du prøver å fortelle en komapasient at alarmen går, kan du please skru den av? Og får tilbake svaret, neida ingen som hører den.. Da blir du litt oppjaget og irritert, og søvn er ikke like enkelt. Særlig ikke når du river ned brillene dine i samme slengen og knekker de. Fillern! 
image

3 thoughts on “Vibrerende hus og knekte briller i en snøstorm i april

Leave a Reply

Your email address will not be published.