Kaos

Da M bestemte seg for å dukke opp i går, tenkte jeg for første gang på lenge, shooopping! Men etter å ha prøvd en haug med kjoler, og ikke funnet det jeg ville ha måtte jeg bare gi opp. Hvor typisk er det ikke at du finner 500 ting når du ikke skal kjøpe noe, og ingenting når du vil kjøpe noe. Argh. Eneste som ble med meg hjem var noen nye tightser og kattemat.

Etter skuffelsen av å ikke finne noe å kjøpe (luksusproblem) hadde lagt seg, tok vi en spontan tur på Ikea. Der fant jeg alt jeg skulle ha og mer til. Hvor lurt det er å kjøpe nytt interiør rett før du skal flytte ut (og tilbake igjen) er jo en annen sak, men jeg har jo allikevel en plan over hvordan det skal se ut når jeg flytter inn igjen, hehe.

Selv om M var her tok jeg turen som vanlig på trening i dag. 10 min inne i timen begynte plutselig alle å klage over en lukt, og 1 min senere var det røyk i rommet, og evakuering av bygningen. Jeg løp i garderoben å låste ut tingene mine, haha herregud, tingene er jo mer viktig enn at jeg kommer meg hel ut! Så da ble den treningstimen avlyst, og det var bare å komme seg hjem igjen for å vekke M som fremdeles lå å sov (den jævelen).

Nå har jeg egentlig litt å gjøre her, klesstativet synes ikke for det er begravd i haste klesrydningen min, og dyna mi henger ute til tørk siden Luna spøy på den i går tidlig. Med andre ord, kaos. wpid-20140430_104551.jpg

 

 

3 thoughts on “Kaos

  1. typisk! er alltid sånn meg meg også! når jeg drar for å shoppe mye, finner jeg ingenting men når jeg ikke har penger, og ikke er ute for å shoppe, da finner jeg alt! Bra du fant en del på ikea da vertfall :) god helg!

Leave a Reply

Your email address will not be published.