I Lush himmelen

Endelig dumpet Lush pakken min ned i posten. Jeg må alltid begrense meg når jeg er innom, for jeg har lyst på alt! Særlig nå om dagen. Har nemlig fått det for meg at jeg må kaste all sminke og produkter å finne nye. Men lets be honest, det blir litt for dyrt.

Dette skulle opprinnelig bare vært en bestilling for den faste balsamen min, men ettersom den størrelsen jeg bruker var utsolgt (typisk!) gikk jeg litt på the wild side å bestemte meg for å teste vegan typen og. Jeg leste nemlig på tilbakemeldingene at den lukter utrolig godt (det gjør den virkelig og), det er jo en av grunnene til at jeg elsker american cream.

I tillegg fikk jeg med en liten bit av honey såpen deres. Det er så kjekt med prøver av produktene, så du får testet uten å kjøpe et helt produkt (de såpene deres er LANGVARIGE). Ettersom jeg hadde tenkt på å teste honey baren lenge, passet det jo perfekt. Selv om jeg tviler på at den slår sandstone, elsk.

Ok, nok skryting av lush produkter og over til det negative.
Siden jeg la inn bestillingen kan det se ut til at jeg blir nødt til å kjøpe meg en ny shampo bar og. Dere skjønner det at de har veldig lett for å falle ned disse boksene de ligger i, og en shampo bar blandet med vann… er lik, en hel shampo ned i sluket. Men det har vel kanskje mer med de uforsiktige menneskene som bruker dusjen her å gjøre, grr!
image

image

3 thoughts on “I Lush himmelen

  1. Lush!<3
    Fantastiske produkter, har snart brukt dem i 3 år selv. Og ja, jeg må holde meg selv i ørene jeg også, for ellers kommer hele butikken med hjem, knis!:).

    • Ja, har brukt det i mange år selv. Kommer aldri til å gå tilbake til andre hårprodukter :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.