Lørdagens bryllups antrekk

Jeg kom aldri så langt som å få lagt ut dette på søndag, og i går startet dagen med en mindre hyggelig nyhet så jeg tok med meg en bok ut i solen i stedet. Men her er det.

Jeg bestilte denne kjolen fra kina igjennom ebay. Jeg har alltid lurt på disse fine kjolene der, men ikke hatt noen anledning til å få brukt de. Men denne gangen tok jeg sjansen. Og vel, da kjolen dukket opp var den ikke akkurat passende. Den var for stor i fordelene, og for liten over rumpa. At en kjole er for stor i fronten for meg er ikke vanlig. Så da måtte min mor frem med symaskinen og fikse både her og der, så ble den passende til slutt! 
image

image

image

11 thoughts on “Lørdagens bryllups antrekk

 1. Hei! Så du ventet på nevrologen i sta. Kjente deg igjen fra bloggen men turte ikke å gå bort å hilse på, var så mange folk der. Hvordan gikk det med deg? ☺

  • Hei! Først og fremst, oi min første gjenkjennelse fra bloggen! Hehe.
   Hadde bare vært hyggelig om du hilste på da, jeg biter ikke. Selv om det kanskje kunne se sånn ut i dag ;)
   Jeg hadde opprinnelig time for medikamentskifte i dag, men etter en del (veldig mye) problemer med sykehuset ble det i stedet en skikkelig “oppvask”. Men det kan se ut til at ting endelig er i ferd med å løse seg, så kan vel si det gikk rimelig bra allikevel.
   Var du inne til behandling? :)

 2. Ja det var jeg som gikk rundt med intravenøspumpe, fikk tysabri ☺ tenkte å kanskje si hei hvis vi fikk blikkontakt når jeg kom ut igjen fra toalettet men akuratt da kom legen og hentet deg. Beklager hvis jeg stirret mye, viste jeg hadde sett deg før men husket ikke at det var fra bloggen med en gang.så bra dere fikk ordnet opp ☺ vil du utdype hva problemene har vært? jeg har brukt tysabri i 2,5år nå og er veldig fornøyd, håper du også snart får en medisin du merker bedring av ☺

  • Det var det jeg tenkte meg, jeg la merke til deg også for det er ikke hver dag jeg ser yngre mennesker gå rundt med “hunden” (stativet) der oppe :)
   Jeg vært en kasteball der oppe, ettersom min nevrolog har vært mer i permisjon/sykemeldt enn tilstede, og har aldri følt jeg har blitt tatt på alvor. Jeg er under prosessen for uføre, og da kreves det dokumentasjon fra sykehuset. Den kunne de ikke gi uten en kontroll time, og i dag 4 mnd etter de fikk frist for å levere papirene har de enda ikke gjort det. Derfor dro jeg med min mor i dag, så ting ble ordnet opp i.
   Jeg bruker førstelinje medisin, har nylig sluttet med avonex da den gir meg høy puls, noe de nekter å høre på selv om det står som en av bivirkningene. Opprinnelig skulle jeg nå blitt satt over på Tecifidera, den nye medisinen i pilleform, men siden jeg har så mye bivirkninger og allergiske reaksjoner er det nå utsatt 2 mnd. Så jeg håper den fungerer bedre når den tid kommer :)

 3. Du ser helt smashing ut :) Nydelig blå farge på kjolen :) Var jo kjedelig at den var både det ene og dt andre når du fikk den, jeg tør nesten ikke å bestille kjoler fra ebay da enkelte ganger så ser det jo ut som en helt annen kjolen for eks! :p haha! :D Men det var bra at du fikk ordnet den da! Heldig du som har en som kan sy å greier, skulle selv ønske jeg hadde no symaskin eller noe sånt :p

  • Takk for det! :) Hehe ja, kjolen var jo kjempelekker, bare synd de målene deres er helt på styr. Man kan jo aldri vite med ebay nei! Ja, er glad jeg har det. Har gjort en del slike bomkjøp som har måttet fikses på, kremt ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.