Ear bling

Jeg kjøpte disse rett før jul, etter å ha vurdert denne typen perledøredobber siden det kom ut. Definitivt mitt beste kjøp, for nå bruker jeg ikke andre. Det kan vel bare kalles flaks at jeg enda har de, så mange ganger jeg har mistet en del. Som f.eks nyttårsaften da en venninne fant igjen bakstykket mitt i bh’en sin. Haha!
Earcuffen har jeg ikke kommet så langt som å bruke enda, men ahh så kul! 
wpid-20150126_150918.jpg
wpid-20150126_150925.jpg

6 thoughts on “Ear bling

  1. Fiiine! Synes de er stilige jeg, merksnodig stilig :). Fin ring også!:) Mye fint som har skjedd siden sist jeg var innom:)

    Sv:
    Enig! Lush varer lenge. Ferske ansiktsmasker, sminke ol brukes så klart opp før tiden er ute. Sminken jeg har nå, går ikke ut før i Desember 2015 feks. Ansikts maskene brukes innen 3 uker.Men flytende såpe på flaske har lang holdbarhet, det samme med såper/badebomber i fastform etc. Kanskje du har vært uheldig å kjøpt rett før utløpsdato ? Eller det kommer kanskje an på hvilke produkter du bruker, de har jo forskjellige datoer:). Vi har aldri hatt noe problem med utløpsdatoene her i huset, derfor er det lettere å hamstre også tror jeg,men nå er vi tre som bruker også + familie medlemmer som prøver litt nå og da og at jeg gir bort prøver. Så er det jo begivenheter, og da er det alltid koselig med en god luktende gave:). Jeg har merket at det er lettere å bruke opp en stor flaske med flytende såpe for eksempel, fordi det er lettere å klemme litt ekstra på flasken, i forhold til de små, der man vet at en liten dråpe er nok! Det er nok sånn vi får brukt det opp innen utløpsdato, det at vi unner oss en dråpe ekstra og en bit her og der med fastform såpe etc :). Det vi derimot alltid har tilgjengelig når alt annet er tatt slutt, er badebomber og fastform såpene. Det er da vi fyller opp i ” lageret ” våres :). Ble en avhandling detta, hoho :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.