Snødd bort

Fy søren for et vær! Dessverre hadde værmeldingene rett, og denne forbaskede snøen kom tilbake. Ikke litt heller, men i haugevis.
Jeg ble fryktelig dårlig under trening i går tidlig, så jeg måtte bare pakke bagen å dra rett hjem. Dermed måtte jeg ut i dag å få unnagjort gårsdagens opprinnelige gjøremål. Gosh så typisk, for i dag skulle jeg gjerne blitt inne.
Etter å ha gått ned til byen, seende ut som en snømann møter drukna katt, fikk jeg da dåpsgaven til B i boks.
Uværet sørget for buss kaos i hele byen, så etter ufrivillige gåturer i dag satt jeg meg faktisk på bakbeina og bestilte taxi hjem fra legen. De meterne og den bussturen hjem ble nemlig plutselig veldig lang i dette været..
wpid-screenshot_2015-03-26-20-02-19.pngwpid-screenshot_2015-03-26-20-03-12.png

2 thoughts on “Snødd bort

Leave a Reply

Your email address will not be published.