Ingen festligheter

Sex og singelliv ruller over skjermen, jeg kjenner Jon Blund har inntatt øynene for lengst.
Tenk at i natt er det natt til 1 mai, jeg vet ikke om jeg tar igjen for alle de tidligere fylleranglene på den faste “natt til første”, startet jo tross alt da jeg var 13. Om jeg furter fordi jeg slutter å snuse (igjen), eller om jeg bare begynner å bli gammel. Jeg bare vet at å sparkle trynet, dra påubehagelige plagg og sko kan noen andre få ta seg av, jeg har sagt opp for lengst.
Det eneste jeg gleder meg til nå er å krabbe oppi sengen med en bok, jepp. Der var svaret på det spørsmålet, jeg er virkelig blitt gammel..

Uansett, jeg burde pakket, ryddet og vasket opp. Men du vet når du har så mye å gjøre at du bare sier f*ck it? Der er jeg i dag, sammen med hotellputen og filmer i sofaen.
Dagene går jo bare til å rydde og vaske, besøk, rydde og vaske her for tiden, så den der synes jeg faktisk var lov. Skal, skal ikke, gjøre noe fornuftig før jeg legger meg.. Skal ikke.
Over og ut!
wpid-32d4ddf0d3ba65af80602a0b8cb5ec41.jpg

2 thoughts on “Ingen festligheter

Leave a Reply

Your email address will not be published.