Noe som minner om sommer

Wow, i dag kan man vel si at sommeren kom. Plutselig er det tid for å sette denne badstuen av en leilighet på full lufting igjen.
Jeg merket ikke engang hvor varmt det var før jeg var på vei ned for å møte Mr B, da stilte jeg spørsmål ved hvorvidt det kunne være akseptabelt å vrenge av meg buksen. Men den forble på, bare så det er sagt, haha.

Denne helgen er det visst Bragernes festivalen her i Drammen, noe jeg forsåvidt hørte i hele går.. Musikken går nemlig rett opp hit.
Nå skal jeg rydde opp resten her, og ta en skikkelig alene jente kveld. Skrubber, neglelakk, fotbad, vippefarging og hele greia. Jeg har nemlig min første mannefri’e fredag på gud vet hvor lenge. Vurderer nesten å slenge på en skikkelig chickflick på skjermen og!
wpid-20150612_1605400.jpgwpid-20150612_162713.jpgwpid-20150612_1651590.jpg

9 thoughts on “Noe som minner om sommer

  1. Ja, så utrolig med sommervarme endelig :D Hørte om den festivalen, men var så heldig at jeg ikke var forstyrret av det hele natta, hehe :)

    • Den forstyrret ikke meg så mye heller, men den hørtes så absolutt opp hit. På fredag kunne man synge med etype her, for hvert ord var meget hørbart! Hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published.