Blomster og besøk

Hei hei, snør det hos dere? Det gjør det her, iiiik :D
Jeg kjenner jeg er så vanvittig klar for advent neste helg, og det å straks kunne dra julepynten opp fra kjelleren (eller, den ligger for å være ærlig nede i bassenget).

I dag har de tidligere huseierne mine endelig vært her å fått sett huset. Det har vært mye styr her i siste, og det har aldri passet, men nå har de endelig fått vært her, og tror dere hun firbeinte ble glad eller?? Herre, hun har jo vært vant med å se/høre de nesten hver dag i hele sitt liv.
Så nå har hun gått å tatt kvelden i skuffen sin, helt utslitt. Mannen er nede i kjelleren og pakker inn pakker til meg, mihi. Vi skal straks snurre film på soverommet, mens snøen daler ned utenfor, herlig!

I går fikk jeg roser av mannen, og i dag kom de besøkende med enda en bukett, hvor heldig er ikke jeg! 
wp-1479581013472.jpgwp-1479581033509.jpgwp-1479580997505.jpg

3 thoughts on “Blomster og besøk

Leave a Reply

Your email address will not be published.