Juleselskap

Da var førjuls selskapet over her i hus, ribbe og alt er fortært. Og jeg skal ærlig innrømme at jeg er ganske klar for sengen, men man må vel ha med seg farmen først.
En natt med aaalt for lite søvn, og å ha løpt beina av seg siden man stod opp tar på. Det er mye som skal fikses før, under et selskap, i hvert fall som du ikke forstår når du er mann, kremt. Haha, jaja. Nå er det over og huset er mer eller mindre blåst. Det er så deilig! Tenk om vi bare kunne klare å holde det slik fremtil jul, men det blir vel med drømmen der.

En annen ting som er bra med selskap, er at det er en gylden mulighet til å dra frem kameraet og knipse en haug bilder til masse blogginnlegg. Endelig har jeg noen forhåndslagret her, for de dagene jeg får fullstendig hjerneteppe!

2 thoughts on “Juleselskap

Leave a Reply

Your email address will not be published.