Selvhugd juletre

Hei, og god jul! 

Her i kaoset har tiden bare løpt. Og det var vel så vidt man rakk over alt. Det ekte juletreet har kommet på plass, pakkene rakk frem, og alt gikk som det skulle. Vi rakk søren meg til og med å rydde opp papir kaoset etter innpakning av alle hundre pakker og! 

Jeg var hjemme etter julefeiring halv 3 i natt, så at jeg er liiiitt trøtt nå, ja.. I dag har vi vært på julelunsj hos svigers, så her er jula i gang. 

Her er noen bilder fra vi var å hugget vårt eget juletre, såååå koselig! Den julefølelsen da, skal definitivt tilbake neste år og! Treet vårt er forresten så stort at det måtte 4 mann og en traktor til for å få det igjennom trommelen. Skal det værra så skal det værra ;)

Håper dere alle har en strålende jul! 

3 thoughts on “Selvhugd juletre

Leave a Reply

Your email address will not be published.