Julemorgen

Julen nærmer seg over, men her har vi tatt dagen i dag fri begge to og. Bare sånn for å få en mild start på hverdagen igjen.
Nå har vi vært ute for å få fylt opp kjøleskapet litt igjen til hverdagen starter i morgen. Det er absolutt et nyttårsforsett i år, å bli flinkere med maten. Vi kaster fryktelig mye kjøleskapsmat, og faller stadig ut av ukesmeny planleggingen. Skjerpings! 

Sånn ellers er jeg veldig klar for å starte igjen. Vi har planer om å få rivd stolpene i nederste stue iløpet av uken, yesss, endelig! Og vi er nødt til å ha det vaskemaratonet. Sånn seriøst, takk gud jeg fikk nye klær til jul.. Haha.
I julen har det vært så mye å holde på med, at bloggen har blitt veldig nedprioritert i forhold til alt jeg skulle ha lagt ut, dermed får vi kjøre på med det nå før hele greiene offisielt er over. Her er bildene fra vår julemorgen.

2 thoughts on “Julemorgen

Leave a Reply

Your email address will not be published.