Gull gorilla

Altså, hvor kul er ikke denne karen her? Jeg klarte rett og slett ikke å gå fra han, da jeg fant han rett før jul. Men nå viser det seg at jeg oppi all stria har glemt å henge han opp, jaja, shit la gå, det kommer en jul siden og, haha.


Jeg hadde jo som sagt planer om å ta et skikkelig skippertak her i går, og hva skjer da? Jo, hver gang det står på tapeten tikker det alltid inn en mld fra M om besøk. Siden M har blitt student i den store hovedstad, har hun ikke vært her siden i sommer, så da var det bare å kaste inn håndkle for den ryddingen. Så i dag, skal det skje, det MÅ skje. For akkurat nå er walk in’en så full av klær at man kan ikke gå på gulvet der inne, noen tok virkelig ferien på alvor i år, si. 
Ps, jeg har enda ikke vist bilder av det ferdige soverommet, og det har vært ferdig siden april, shame on me. Nå blir det andre boller! 

5 thoughts on “Gull gorilla

Leave a Reply

Your email address will not be published.